Smartvatten

Kahden kehityshakuisen yrityksen yhteistyö edistää kiinteistöalan vesiymmärrystä ja digiloikkaa

Jaa
Smartvatten ja Tapiolan Lämpö ryhtyvät yhteistyöhön, jotta taloyhtiöillä on mahdollisuus säästää entistä helpommin sekä vettä, rahaa ja ympäristöä. Smartvattenin palvelut tukevat hyvin Tapiolan Lämpöä tavoitteissa edistää koko isännöintialan digiloikkaa.
Smartvatten ja Tapiolan Lämpö yhdistävät voimansa koko kiinteistöalan kehittämiseksi.
Smartvatten ja Tapiolan Lämpö yhdistävät voimansa koko kiinteistöalan kehittämiseksi.

Kiinteistöalalla muutos lähtee kehitysinnosta, joka on yhteistä myös vesitehokkuusyhtiö Smartvattenille ja kiinteistöpalveluita tarjoavalle Tapiolan Lämmölle. Yritysten välinen puitesopimus antaa Tapiolan Lämmön taloyhtiöille yhden uuden vaihtoehdon konseptoituun ja moderniin vedenmittaukseen.

Smartvatten on johtava koko vedenkierron kattavien vesitehokkuuspalveluiden tarjoaja, joka auttaa kiinteistönomistajia, asunto-osakeyhtiöitä ja vesilaitoksia säästämään kallisarvoista vettä, arvokasta aikaa ja rahaa monipuolisen teknologian avulla.

Yhteistyö Tapiolan Lämmön kanssa tuo älykkäät vedenmittauspalvelut helposti yhä useamman taloyhtiön saataville. Nykyaikainen teknologia,vedenkulutusdatan etäluettavuus ja API-ratkaisut helpottavat myös isännöitsijöiden työtä.

"Vedenmittaukseen on taloyhtiöissä edelleen monia toimintatapoja. Isännöitsijät voivat joutua hakemaan tietoa jopa paikan päältä vesimittareista, ja silloin aika on pois muusta työstä, jota isännöitsijä taloyhtiölle tekee", Smartvattenin myyntipäällikkö Jouni Olsen kertoo.

Kiinteistöalan digitalisaatio vaatii niin asiantuntemusta, sähköisiä järjestelmiä kuin intoa kehittää arjen toimintatapoja tehokkaammiksi.

"Kaikessa yhteistyössä tavoitteenamme on viedä isännöintialaa eteenpäin. Haluamme poistaa vanhojen rakenteiden hidasteita ja säästää aikaa, rahaa sekä erityisesti ihmisten hermoja", Tapiolan Lämmön isännöinnin liiketoimintajohtaja Tutu Wegelius-Lehtonen sanoo.

Vesi näkyväksi 

Älykäs vedenmittaus tehostaa toimintatapoja, mutta auttaa myös taloyhtiöitä säästämään niin vettä kuin ympäristöäkin. Kulutustietojen seuraaminen ja ymmärtäminen on tehokas tapa suitsia turhaa vedenkulutusta.

Myös energiansäästö on ollut pitkään kuuma puheenaihe, mutta keskustelu keskittyy usein sähkön ja kaukolämmön kulutukseen. Veden mittavat säästömahdollisuudet taas unohtuvat herkästi, vaikka vesi on energiakustannuksissa kiinteistönhallinnan suurin kuluerä.

Osa Smartvattenin strategiaa on tehdä vedenkulutuksen hillitsemisestä tärkeä osa jokaista kestävän kehityksen tavoitetta. Smartvatten ja Tapiolan Lämpö haluavat yhteistyöllään kehittää osaltaan koko kiinteistöalaa kohti kestävämpää tulevaisuutta. Tietotaidon jakaminen on eduksi kaikille.

"Sitä saat, mitä mittaat. Kun faktat ovat ihmisten saatavilla, ne vaikuttavat myös käyttäytymiseen", Wegelius-Lehtonen tiivistää.

---

Tapiolan Lämpö on moderni monipalveluyhtiö, joka tarjoaa isännöinti-, asiantuntija-, huolto- ja kunnossapitopalveluita pääkaupunkiseudun asunto- ja kiinteistöyhtiöille. Konsernissa työskentelee lähes 400 kiinteistöalan ammattilaista.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tutu Wegelius-Lehtonen
Isännöinnin liiketoimintajohtaja
puh. 020 750 5210
tutu.wegelius-lehtonen@tl-konserni.fi
Tapiolan Lämpö

Kuvat

Smartvatten ja Tapiolan Lämpö yhdistävät voimansa koko kiinteistöalan kehittämiseksi.
Smartvatten ja Tapiolan Lämpö yhdistävät voimansa koko kiinteistöalan kehittämiseksi.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Smartvatten
Smartvatten
Lars Sonckin kaari 10
02600 Espoo

Smartvatten on 2013 perustettu johtava vesitehokkuusteknologian tarjoaja Pohjois-Euroopassa. Yrityksessä työskentelee yli 120 työntekijää kahdeksassa maassa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Smartvatten

Smartvatten ja Leakomatic yhteistyöhön – Vuotojen havaitsemisesta vuotojen pysäyttämiseen18.4.2023 05:00:00 EEST | Tiedote

Kasvava vesitehokkuusteknologian toimittaja Smartvatten etsii ja kehittää jatkuvasti uusia keinoja veden säästämiseksi ja ympäristön suojelemiseksi. Yhdessä sidosryhmiensä kanssa yritys rakentaa kulttuuria, jossa puhdasta vettä arvostetaan ja sen vastuulliseen käyttöön pyritään jatkuvasti ja kaikkialla maailmassa. Vuotojen havaitseminen putkistossa on yksi Smartvattenin kivijaloista, ja nyt yhteistyössä Leakomaticin kanssa se tuo myös havaittujen vuotojen pysäyttämisen osaksi arvoketjuaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye