Ruoveden Alko remontoidaan – uudistettu myymälä avataan lokakuussa

Jaa

Ruoveden Alkon myymälä remontoidaan. Myymälä on avoinna ennen remonttia 16. syyskuuta saakka ja avataan uudistettuna 5. lokakuuta.

Ruoveden Alkon myymälä on kiinni remontin vuoksi reilun kahden viikon ajan syys-lokakuussa. Myymälä on avoinna ennen remonttia lauantaihin 16. syyskuuta klo 18 saakka ja avataan uudistettuna torstaina 5. lokakuuta klo 10. Myymälän ollessa suljettuna asiakkaita palvelevat muut alueen Alkot ja noutopisteet, joiden sijainnit ja aukioloajat voi tarkistaa Alkon verkkosivuilta.

”Ruoveden myymälään ilmettä uudistettiin jo vuonna 2019, jolloin uusimme muun muassa myymälän kalusteita. Tämä uusi remontti päivittää myymälän ilmettä entisestään. Myymälämme vieressä sijaitsevalla ruokakaupalla on tarve lisätilalle, mikä vaikuttaa uusien tilojemme suunnitteluun”, kertoo palvelujohtaja Kimmo Mäkelä.

”Meillä on vilkas kesä takana: asiakasmäärä kasvoi myymälässämme kesäasukkaiden ja matkailijoiden vaikutuksesta yli 50 prosentilla sesongin ulkopuoliseen aikaan verrattuna. Myymälämme asiakasmäärän kasvu on yksi Alkon myymälöiden suurimmista valtakunnallisestikin katsoen”, palvelupäällikkö Laura Alaste kertoo.

”Syksyä kohden jatkamme palvelua tutun henkilökunnan voimin ja annamme mielellämme juomasuosituksia meheville syksyn satokauden mauille, kuten juures- ja riistaruoille. Tervetuloa kysymään vinkkejä ruoan ja juoman yhdistämiseen!”

Valikoimaa suunnitellaan sesonkien ja asiakastoiveiden mukaan

Ruoveden myymälästä löytyy yli 700 tuotteen valikoima, joista viinejä on noin 350, panimotuotteita 100, väkeviä 200 ja alkoholittomia juomia 20.

”Uudistetussa myymälässä satsataan jatkossa erityisesti viineihin. Valikoiman painotukset kohdentuvat ja muuttuvat sesonkien ja asiakkaiden toiveiden mukaan.”

Alaste vinkkaa myös Alkon verkkokaupan laajasta valikoimasta:

”Verkkokaupasta löytyy kattava koko 11 000 tuotteen valikoima ja tilatut tuotteet voi noutaa omasta lähi-Alkosta. Tilauksen toimitus on veloitukseton. Tilaus on vaivaton tehdä Alkon verkkosivuilla tai mobiilisovellus Alko-äpissä. Myymälähenkilökuntamme auttaa tarvittaessa tilauksen tekemisessä.”

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Palvelujohtaja Kimmo Mäkelä, 040 749 1184, kimmo.makela@alko.fi   
Alkon mediapuhelin, 020 711 5123 (arkisin klo 8–16), viestinta@alko.fi

Alko haluaa tarjota asiakkailleen maailmanluokan palvelua. Monipuolinen ja uudistuva noin 11 000 tuotteen valikoima mahdollistaa nojatuolimatkat ympäri maailmaa asiakkaan omassa olohuoneessa. Asiakkaitamme palvelee monikanavainen palveluverkosto: 373 myymälää, yli 130 noutopistettä, verkkokauppa ja mobiilisovellus. Vuonna 2022 Alkon liikevaihto oli 1,2 miljardia euroa ja asiakaskäyntejä reilut 52 miljoonaa.

Vastuullisuus on meille sydämen asia. Arjessamme se tarkoittaa muun muassa tinkimätöntä myynninvalvontaa, hankinnan läpinäkyvyyden kehittämistä, pakkausmateriaalien kierrätystä, tuoteturvallisuutta sekä hyvinvointia edistäviä hankkeita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Alko Oy

Sikiöllä alkoholin riskiraja on nolla. FASD-päivänä 9.9. Alkot avaavat ovensa 9 minuuttia tavallista myöhemmin.7.9.2023 07:15:00 EEST | Tiedote

Kansainvälinen FASD-päivä muistuttaa raittiudesta raskausaikana. Alkon, R-kioskin, S-ryhmän, Kehitysvammaliiton sekä Ensi- ja turvakotien liiton yhteisellä kampanjalla lisätään tietoisuutta siitä, että alkoholinkäytölle ei ole raskausaikana turvarajaa. Alkoholinmyynti aloitetaan 9.9. Alkossa, R-kioskeissa sekä S-ryhmän myymälöissä yhdeksän minuuttia tavallista myöhemmin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme