Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak)

Itä-Suomen yliopisto ja Diak toteuttavat yhteisen koulutuskokonaisuuden

Jaa

Diakonia, kasvatus ja merkityksellinen yhteisöllisyys -koulutuskokonaisuus käsittelee teologiaa, laaja-alaista diakoniaa sekä yhteisöjen rakentamista ja kehittämistä. 

Syyskuussa 14.9.2023 käynnistyy Itä-Suomen yliopiston ja Diakonia-ammattikorkeakoulun yhteinen Diakonia, kasvatus ja merkityksellinen yhteisöllisyys -koulutuskokonaisuus. Se tarjoaa Itä-Suomen yliopistossa (UEF) teologian maistereiksi opiskeleville ja Diakonia-ammattikorkeakoulussa (Diak) ylempää AMK-tutkintoa opiskeleville mahdollisuuden perehtyä teologiaan, laaja-alaiseen diakoniaan sekä yhteisöjen rakentamiseen ja kehittämiseen. 

Koulutuksen yhteydessä järjestetään myös YAMK-opiskelijoiden ja teologian maisteriksi opiskelevien yhteisiä opinnäytetyötapaamisia. Opinnot toteutuvat pääosin verkossa.   

Koulutuksen avajaistilaisuus 14.9. klo 15–15.45 toteutuu verkossa (Zoom-linkki alapuolella) ja on avoinna kaikille. Ohjelma sisältää avaussanat (rehtori Elina Juntunen, Diak ja professori Ilkka Huhta, UEF), laaja-alaisen diakonian käsitteen tarkastelua (erityisasiantuntija Mikko Malkavaara, Diak) sekä lyhyen koulutuskokonaisuuden sisällön esittelyn. Avajaistilaisuuden jälkiosa n. klo 15.45–16.30 on varattu koulutuksessa opiskelevien tapaamiseen, tutustumiseen ja ajatusten vaihtoon.  

Zoom-linkki: https://diak-fi.zoom.us/j/69068040188?pwd=aVdIejZOMGEzWXFIWi93b0dSSG1sUT09
Meeting ID: 690 6804 0188  
Passcode: 149995 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak) kouluttaa asiantuntijoita sosiaali-, terveys-, kirkon ja tulkkauksen aloille. Se osallistuu koulutusalojensa alueelliseen, valtakunnalliseen ja kansainväliseen kehittämiseen mm. hanketoimintansa kautta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak)

HOP-hanke tuo hyvinvointia, osallisuutta ja pärjäämistä Pohjois-Pohjanmaalle19.9.2023 09:00:00 EEST | Tiedote

HOP-hyvinvointia, osallisuutta ja pärjäämistä -hanke on käynnistynyt 1.5.2023. Diakonia-ammattikorkeakoulun hallinnoimassa ja Oulun ammattikorkeakoulun sekä Vaalan kunnan osatoteuttamassa HOP-hankkeessa vahvistetaan paikallista yhteistyötä ja edistetään heikoimmassa asemassa olevien kuntalaisten hyvinvointia, osallisuutta ja pärjäämistä. Hanke on Euroopan unionin osarahoittama.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme