Kirjapaja

”Kuulun tähän maisemaan” – Mari Leppäsen uusi kirja esitellään Naantalin kirkon kirjaillassa

Jaa
Turun piispa Mari Leppäsen uusi kirja ”Kuulun tähän maisemaan” (Kirjapaja 2023) käsittelee luomakunnan kauneutta, luonnon hyvinvointia, ihmiselämän rosoisuutta ja hiljaisuuden kuuntelua. Se kutsuu lukijaansa etsimään ja löytämään omaa paikkaansa maailmassa, jossa toivo toisinaan katoaa horisontin taakse.
Mari Leppäsen kirjailta Naantalin kirkossa 13.9.2023 klo 18, vapaa pääsy.
Mari Leppäsen kirjailta Naantalin kirkossa 13.9.2023 klo 18, vapaa pääsy.

Naantalin kirkossa 13.9. järjestettävässä kirjaillassa toimittaja Anna-Stina Nykänen haastattelee kirjailijaa tuoreen kirjan sisällöstä ja ajatuksista sen ympärillä. Musiikkivieraana on sellotaiteilija Katja Kolehmainen ja vieraat toivottaa tervetulleeksi kirkkoherra Jani Kairavuo.

Kirjaillan järjestävät Naantalin seurakunnan kanssa Naantalin Kirjajuhlat, Pieni Kirjapuoti, Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituli sekä kustantamo Kirjapaja. Kirjan myynnistä tapahtumassa vastaa naantalilainen Pieni Kirjapuoti.

Mari Leppäsen kirjailta Naantalin kirkossa 13.9.2023 klo 18, vapaa pääsy.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Mari Leppäsen kirjailta Naantalin kirkossa 13.9.2023 klo 18, vapaa pääsy.
Mari Leppäsen kirjailta Naantalin kirkossa 13.9.2023 klo 18, vapaa pääsy.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kirjapaja
Kirjapaja
Sörnäistenkatu 1
00580 Helsinki

0968774530http://www.kirjapaja.fi

Kirjapaja julkaisee monipuolisia ja moderneja tietokirjoja elämäntaidon, hyvinvoinnin, kulttuurin, kasvatuksen ja yhteiskunnan aloilta. Tuotannossamme on edustettuna myös maailmankatsomuksellinen, hengellinen ja teologinen kirjallisuus ja kirkolliset kirjat.

Yhdessä Lasten Keskuksen ja Edukustannuksen kanssa olemme Publiva Oy.

Kirjapaja on kustantanut kirjoja jo vuodesta 1942.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kirjapaja

Mari Leppänen: Kiireettömyys, levollisuus ja hiljaisuus ovat nykyajan aarteita12.9.2023 07:47:00 EEST | Tiedote

”Kun kirjoittaa hengellisyydestä ja kaipauksesta, tietää, että kaikki on sanottu jo aiemmin. Sanojen kautta minäkin liityn ennen eläneiden ketjuun.” Turun arkkihiippakunnan piispa Mari Leppänen on kaksi vuotta virassa toimittuaan julkaissut ensimmäisen kirjansa Kuulun tähän maisemaan. Sanoja luottamuksesta ja rohkeudesta. Kirja on rakennettu Leppäsen piispavuosina kirjoittamien tekstien – kolumnien, saarnojen, sosiaalisen median päivitysten ja inspiraatiotekstien – pohjalle ja kokonaisuutta on vielä laajennettu uusilla teksteillä.

Juhani Mattila: Onnellisuutta etsitään kaipausten suunnasta22.8.2023 07:59:00 EEST | Tiedote

Ihminen on etsinyt onnea aina ja vuosituhansien ajan filosofit ovat määritelleet onnen olemusta. Silti se tuntuu olevan tavallisen ihmisen elämässä usein ulottumattomissa. ”Kirjani pääidea on antaa ihmisille välineitä itsetuntemuksen lisääntymiseen, että hän ymmärtäisi ja tavoittaisi onnen kaipauksensa”, kiteyttää Onnea etsimässä -kirjassaan psykiatri ja tietokirjailija Juhani Mattila. ”Tämä on tärkeää sen takia, että jos ihminen ei voi eri syistä kokea lainkaan onnellisuutta, hän saattaa uupua, jopa masentua.”

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme