Vaasan kaupunki - Vasa stad

Rokkikoulussa vapaita paikkoja nuorille muusikoille

Jaa
Vaasan kaupungin nuorisopalveluiden ylläpitämässä Rokkikoulussa on tälle syksylle vapaita oppilaspaikkoja bändiopetuksessa. Rokkikoulussa 13-17-vuotiaat vaasalaiset voivat harrastaa pop- ja rock-musiikkia eri muodoissa.
Kuva: Vaasan kaupunki / Mikael Matikainen
Kuva: Vaasan kaupunki / Mikael Matikainen

Rokkikoulu on todellista matalan kynnyksen harrastamisesta nuorille, sillä mukaan voi tulla ilman mitään kokemusta; vaaditaan vain kiinnostus musiikkia ja bändisoittoa tai –laulua kohtaan.

- Omia soittimiakaan ei alkuun tarvitse olla, vaan ne saa meiltä lainaksi. Osallistumismaksu bändiopetukseen on vain 11,50 euroa per henkilö lukukaudessa, kertoo Rokkikoulun ohjaaja Sami Sillanpää.

Bändien kokoonpano vaihtelee, joten niissä voi olla esimerkiksi 2-13 jäsentä. Mukaan voi tulla yksin tai kaverin kanssa.

- Kun nuori ilmoittautuu meille bändiopetukseen, hän kertoo samalla esimerkiksi mitä musiikkia tykkää kuunnella ja mistä soittimesta on kiinnostunut. Sen perusteella me ohjaajat katsomme hänelle sopivan kokoonpanon, Sillanpää kuvailee.

Kitara, basso, rummut, koskettimet ja laulu

Rokkikoulun opetusvalikoimaan kuuluu bändiohjausta, yksityisopetusta, äänitystä ja biisien tekemistä. Bänditunneilla vaihtoehdot ovat kitara, basso, rummut, koskettimet ja laulu, yksityistunneilla kitara, rummut ja basso.

Rokkikoululla on myös oma studio äänitystä ja musiikkivideoiden tekemistä varten.

Rokkikoulu toimii Rockwerstaalla Vaasan Klemettilässä.

Rokkikoulu täytti tänä vuonna 20 vuotta ja on julkaissut sen kunniaksi juhladokumentin "Mitä me soitetaan?” Katso video ja tutustu samalla Rokkikoulun toimintaan.

Mikä Rokkikoulu?

  • 13-17-vuotiaille vaasalaisille
  • bändiopetusta: kitara, basso, rummut, koskettimet ja laulu
  • yksityistunteja: kitara, rummut ja basso
  • oppilaita noin 60 (kevät 2023)
  • oppilaista noin puolet tyttöjä ja puolet poikia
  • Ilmoittautua voi ympäri vuoden: www.vaasa.fi/rokkikoulu

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Rokkikoulun ohjaaja Sami Sillanpää, puh. 040 706 1830, sami.sillanpaa@vaasa.fi

Kuvat

Kuva: Vaasan kaupunki / Mikael Matikainen
Kuva: Vaasan kaupunki / Mikael Matikainen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa on helppo olla onnellinen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Sandös och Inre hamnens detaljplanearbete inleds: delta i planeringen!27.9.2023 10:48:46 EEST | Tiedote

Sandös och Inre hamnens detaljplanearbete påbörjas. Planens program för deltagande och bedömning är framlagt 27.9 – 11.10.2023. Med hjälp av programmet frågar man om åsikter angående detaljplanens målsättningar samt berättar närmare om hur planarbetet framskrider. Samtidigt är en nätenkät öppen, genom vilken man samlar in bakgrundsfakta till detaljplaneändringen och planering i anslutningen till den.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme