Siltalan syyskuussa muun muassa Jukka Kajava, naisvankien kohtaloita ja Indonesian historiaa

Jaa

Hyvää syyskuuta, johon Siltalasta onkin tarjolla mitä mielenkiintoisin kattaus tietoa ja kaunoa!

TIETOKIRJAT

Hannu Harju on kirjoittanut  Jukka Kajavan elämäkerran KAJAVA – PELÄTTY, PARJATTU, PALVOTTU.  Aikansa suurimpiin kuuluneen kulttuurivaikuttajan elämä ja teot.

///Kirjan tiedotus- ja julkistamistilaisuus to 28.9. kello 16 Kansallisteatterin uudessa Willensaunan kahvilassa///

***

Rajua poliittista historiaa maailmalta on tarjolla belgialaisen David van Reybrouckin teoksessa REVOLUSI – INDONESIA JA MODERNIN MAAILMAN SYNTY.  Kirjan suomentaja on Sanna van Leeuwen.

///Kirjailija tulee vieraaksi Helsingin kirjamessuille 27. ja 28.10.///

***

Rajuja ihmiskohtaloita kotimaasta sisältää puolestaan Sonja Saarikosken teos NAISVANGIT. Millaiset polut johtavat telkien taakse?

***

Ja millainen oli Suomen suhde Francon oikeistodiktatuuriin? Siihen etsii vastausta Jussi Pakkasvirran kirja FRANCON KANSSA.

__________________________________________________________________________________

KOTIMAISTA KAUNOA

Janne Sarjan romaani RAKKAUDELLA, JAMI on riemastuttava ja lämminhenkinen kertomus ihmisestä, joka vain yrittää auttaa.

***

Syksyn esikoisteos on Juha Siitosen LAUPEUDENTYÖ. Se on romaani rikkinäisistä amerikkalaisista unelmista, sodasta ja piinatun sielun tuskasta.

__________________________________________________________________________________

KÄÄNNÖSKAUNOA

Syksyn käännetyn kaunokirjallisuuden suuri nimi on ranskalainen Guillaume Musso. Hän on ollut jo vuosia Ranskan suosituin kirjailija, jonka teoksia on myyty yli 11 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Nyt saadaan ensimmäinen suomenkielinen käännös hänen kirjoistaan. TYTTÖ JA YÖ on hyytävä ja superkoukuttava trilleri. Sen suomentaja on Anna Nurminen.

***

Hollantilaisen Herman Kochin uusi romaani KUNINGASHUONE on satiiri eräästä kuninkaalisesta perheestä. Se on uudenlaista Kochia, mutta kirjailijan psykologinen silmä on edelleen terävän armoton. Kirjan suomentaja on Mari Janatuinen.

Yhteyshenkilöt

Linkit

Kustannusosakeyhtiö Siltala on Aleksi ja Touko Siltalan vuonna 2008 perustama riippumaton kustantamo, joka julkaisee laadukasta kauno- ja tietokirjallisuutta.

www.siltalapublishing.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Siltala

Tyttö ja yö – Koukuttava trilleri Ranskan myyntilistojen kärjestä25.9.2023 10:23:10 EEST | Tiedote

Guillaume Musson tuotantoa nyt ensi kertaa suomeksi! Musso on yksi Ranskan nykykirjallisuuden suosituimpia kirjailijoita. Hänen kirjojaan on myyty maailmanlaajuisesti 45 miljoonaa kappaletta (kaikissa formaateissa), 47 kielellä. *** TYTTÖ JA YÖ -romaanissa keskellä myrskyä talvella 1992 nuori Vinca Rockwell karkaa filosofianopettajansa kanssa yöhön, eikä ihailtua naista nähdä enää koskaan...

Francon kanssa? – Suomi, Espanja ja kylmä sota12.9.2023 11:56:17 EEST | Tiedote

Espanjaa 34 vuotta yksinvaltaisesti johtanut Euroopan viimeinen diktaattori Francisco Franco kuoli marraskuussa 1975. Suomessa vuosi 1975 huipentui presidentti Urho Kekkosen isännöimään Euroopan turvallisuus- ja yhteistyökokoukseen. Mitä nämä kaksi maata Euroopan eri laidoilla merkitsivät toisilleen? Millaiset olivat Suomen suhteet oikeistodiktatuuriin? Näitä kysymyksiä tarkastelee Jussi Pakkasvirran kirja FRANCON KANSSA? SUOMI, ESPANJA JA KYLMÄ SOTA.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme