Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Synkkä pimeys ottaa koko Linnanmäen huvipuiston syleilyynsä, kun iik!week-kauhufestivaali valtaa huvipuiston

Jaa

Hyytävä kauhufestivaali-iik!week ravisuttaa jälleen koko Linnanmäen huvipuistoa to-su 7.–24.9. Tänä vuonna tapahtuma tulee olemaan entistäkin kammottavampi, ja siksi ikäsuositus festivaalille on +15 vuotta.

Piinaava kauhu ja selkäpiitä karmiva jännitys täyttää jälleen koko Linnanmäen, kun iik!week-kauhufestivaalin synkkä pimeys laskeutuu huvipuistoon to-su 7.–24.9.

- Olemme jännityksestä kankeina, koska järjestämme tänä syksynä kauhufestivaalin entistä karmivampana. Hyytävät kauhukohteet ja uudet kauhualueet kammottavine hahmoineen tulevat varmasti pelottelemaan kauhunnälkäisiä. Lisäksi suurimmat huvipuistolaitteemme ovat avoinna ja tarjoavat syksyn pimenevissä iloissa aivan uudenlaisia elämyksiä. Terassiravintola Keitaalla päästään myös nauttimaan livemusiikista perjantaisin ja lauantaisin, kertoo Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin tulevasta iik!week-kauhufestivaalista.

iik!weekillä kauhua pääsee kokemaan monissa eri kauhukohteissa, joissa jännityksestä pitävät huolen karmivat kauhuhahmot. Tänä vuonna suosikkikohde Motelli on pintaremontoinut kammottavat huoneensa uuteen uskoon ja palkannut lisää epäilyttävää henkilökuntaa kauhistuttamaan asiakkaitaan.

Taikasirkus muuntautuu tänä vuonna Pahuuden leikkikentäksi. Synkkä matka pimeyden karmeampaan puoleen alkaa heti, kun vaunut nytkähtävät liikkeelle. Pimeässä ei ole mitään pelättävää, sanotaan, mutta tämä vanha uskomus ei pidä paikkaansa tällä kertaa. Kammokujalla riivatut sielut ovat jääneet loukkuun, eikä huvittelijoillekaan ole luvassa helppoa ulospääsyä. Lisäksi tänä vuonna festivaaleilta löytyy myös useita aivan uusia kauhukohteita, kuten Pelto, josta voit selviytyä ulos vain päästämättä äännähdystäkään.

- iik!week-kauhufestivaali on tapahtuma, jossa pääsee kokemaan kauhua monella eri tavalla. Tänä syksynä ikäsuositusta on nostettu +15 vuoteen entistäkin pelottavampien kauhukohteiden ja entistä karmivampien kauhuhahmojen vuoksi, kertoo Adlivankin.

iik!week-kauhufestivaalia ei suositella sen pelottavuuden vuoksi alle 12-vuotiaille, ja alle 15-vuotiaiden toivotaan saapuvan tapahtumaan yhdessä vanhempien kanssa.

Jotta mahdollisimman moni kauhunnälkäinen pääsee kokemaan monet pelottavat kauhukohteet, ja jotta järkytys ei kävijöille olisi liian suuri, ohjataan kauhunnälkäisiä tekemään vain yksi vierailu per kauhukohde illassa. Paikalle tapahtumaan kannattaakin saapua hyvissä ajoin, jotta illan aikana ennättää kokea mahdollisimman paljon kauhua. 

Kauhukohteiden lisäksi huvipuistosta löytyy monta kauhuteemoitettua aluetta erilaisine kauhuhahmoineen, joissa pääsee pelkäämään rajoituksetta.

iik!weekin hyytävän tunnelman pääsee tänä vuonna kokemaan ostamalla Festivaalirannekkeen (47€) sekä tekemällä ennakkoon iik!week-paikkavarauksen Linnanmäen verkkokaupassa. Festivaalirannekkeella pääsee kokemaan koko Linnanmäen kauhuteemoitetun huvipuiston, huvittelemaan laitteissa, vierailemaan kauhukohteissa sekä nauttimaan livemusiikista syksyn pimenevissä illoissa.

- Voin luvata, että iik!week-kauhufestivaali on jokaiselle kauhun nälkäiselle huvittelijalle kammottava kokemus, sanoo Adlivankin salaperäisesti hymyillen.


iik!weekin sisältöön voi tutustua lisää Linnanmäen verkkosivuilla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme