Espoon kaupunki - Esbo stad

Elinkeino- ja kilpailukykyjaoston päätökset 4.9.2023

Jaa

Kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaosto käsitteli Kiinteistö Oy Keilarannanpuiston kehittämisen periaatteita sekä päätti neljän omakotitalotontin myynnistä ja vuokrauksesta.

Kiinteistö Oy Keilarannanpuiston kehittämisen periaatteet

Elinkeino- ja kilpailukykyjaosto päätti kehottaa kaupunkisuunnittelulautakuntaa ja kaupunkisuunnittelukeskusta käynnistämään viipymättä toimenpiteet, joilla luodaan edellytykset Kuntien eläkevakuutuksen omistaman Kiinteistö Oy Keilarannanpuiston kehittämiselle. Toimenpiteissä tulee mahdollisuuksien mukaan huomioida yhtiön esittämät tavoitteet.

Jaosto päätti myös, että kiinteistöjen kehittämisessä tulee ottaa huomioon kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaoston 16.4.2018 hyväksymät Keilaniemen kehittämisen tavoitteet ja teesit sekä kokousasian selostusosassa esitetyt periaatteet.

Lisäksi jaosto toteaa pitävänsä erityisen tärkeänä, että suunnittelussa huomioidaan muun ohella erityisesti tuuliolosuhteet, linnut ja kevyen liikenteen (kävely ja pyöräily) turvalliset ja toimivat olosuhteet.

Jaosto myi ja vuokrasi yhteensä neljä omakotitalotonttia

Jaosto päätti myydä Perusmäestä ja Mikkelästä omakotitalotontit niiden nykyisille vuokralaisille ja vuokrata omakotitontit Kilosta ja Espoon keskuksesta yksityishenkilöille.

Esityslistat ja pöytäkirjat

Yhteyshenkilöt

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

X

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme