Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Midnight Run vaikuttaa liikenteeseen Helsingin keskustassa lauantai-iltana

Jaa
Tapahtuma vaikuttaa liikenteeseen lauantai-iltana 9.9. klo 21–23.30. Tapahtuma-alueena toimii Senaatintori, jossa on juoksureitin lähtö ja maali.
Kuva: Jussi Hellsten / Helsinki Partners
Kuva: Jussi Hellsten / Helsinki Partners

Poikkeusjärjestelyt vaikuttavat liikenteeseen juoksureitin varrella klo 21.00 – 23.30. Poikkeusjärjestelyt hoidetaan liikenteenohjauslaitteiden ja liikenteenohjaajien avulla.

Lähtöryhmät lähtevät matkaan Senaatintorilta klo 21.00–21.30.

Juoksureitti etenee seuraavasti: Senaatintori-Unioninkatu-Tähtitorninmäki-Neitsytpolku-Meripuisto-Puistokatu-Iso Puistotie-Ehrenströmintie-Eteläranta-Kauppatori-Katajanokanlaituri-Kanavakatu-Puolipäivänkatu-Merisotilaantori-Laivastopuisto-Laivastokatu-Satamakatu-Pohjoisranta-Kirkkokatu-Mariankatu-Hallituskatu-Senaatintori

Kartta reitistä

Moottoriajoneuvot:

  • Pohjois -ja Eteläesplanadi osittain suljettu liikenteeltä klo 20.55–22.00. Liikennettä päästetään ylittämään Unioninkatua lähtöryhmien välissä. Lähdöt 4 minuutin välein 21.00 -21.30.
  • Neitsytpolku suljettu liikenteeltä n. 21.00 - 22.00, jolloin liikenne ei pääse myöskään katua ylittämään. Laivasillankatu auki liikenteelle Kauppatorin suuntaan koko tapahtuman ajan.
  • Katajanokalla reitin kadut suljettu liikenteeltä noin klo 21.00 - 22.45. Liikennejärjestelyjen avulla mahdollistetaan autoilijoille radan ylitys Kanavakatua ja Satamakatua pitkin. Näin on mahdollista autolla päästä Katajanokan kärkeen ja sieltä pois.
  • Pohjoisesta keskustan suuntaan tuleva liikenne pääsee kulkemaan Liisankatua Kaisaniemeen ja eteenpäin. Pohjoisrannassa on liikennejärjestely (sulku), josta pääsee muutaman minuutin viiveellä läpi kumpaankin suuntaan.

Joukkoliikenne:

Polkupyörät:

  • Pyörätiet Meripuistossa ja Merisatamanrannassa on suljettu klo 21 – n. 21.45 ja Ehrenströmintiellä, Laivasillankadulla ja Etelärannassa klo 21 – n. 22.15 (väli Iso Puistotie – Kauppatori)
  • Pyörätie Pohjoisrannassa on suljettu klo 21 – n. 23.00 (väli Kanavakatu – Kirkkokatu)

Jalankulkijat:

  • Kävelytiet Meripuistossa ja Merisatamanrannassa on suljettu klo 21 – n. 21.45 ja Ehrenströmintiellä, Laivasillankadulla ja Etelärannassa klo 21 – n. 22.15 (väli Iso Puistotie – Kauppatori)
  • Kävelytie Pohjoisrannassa on suljettu klo 21 – n. 23.00 (väli Kanavakatu – Kirkkokatu)
  • Muilla juoksureittien alueella olevilla kävelyteillä pystyy liikkumaan varovaisuutta noudattaen, ellei liikenteenohjaaja estä sitä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tapahtuman järjestäjä:
Anna Airava
anna@dicken.fi
p. 050 530 8325


Kristiina Pyörälä
tarkastaja
kaupunkiympäristön toimiala
alueiden käyttö
kristiina.pyorala@hel.fi
p. 09 310 38724

Kuvat

Kuva: Jussi Hellsten / Helsinki Partners
Kuva: Jussi Hellsten / Helsinki Partners
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme