Nordic Business Forum Oy

Englanninkielinen presidenttipaneeli Helsingissä Nordic Business Forumissa

Jaa

Nordic Business Forum järjestää englanninkielisen presidenttipaneelin tapahtumassaan 28. syyskuuta. Paneelin teemana on muutos kansainvälisten suhteiden, turvallisuuden ja arvojohtajuuden saralla, ja osallistujista ovat varmistuneet Olli Rehn, Mika Aaltola, ja Pekka Haavisto.

Suomen merkittävin liike-elämän konferenssi Nordic Business Forum isännöi vuoden 2024 presidenttiehdokkaiden presidenttipaneelin tulevassa tapahtumassaan Helsingissä syyskuun 28. päivä. 

Kuten tapahtuman muukin ohjelma, paneeli tullaan pitämään englanniksi. Paneelista on tiedotettu isoimmille puolueille, ja tähän mennessä paneeliin osallistujista ovat varmistuneet Pekka Haavisto, Olli Rehn ja Mika Aaltola. 

Paneelin teemana on muutos. Presidenttiehdokkailta odotetaan vastausta kysymykseen “Millaista muutosta ajaisit parantaaksesi kansainvälisiä suhteita, turvallisuutta, sekä arvoihin pohjautuvaa johtajuutta?”

“Jännittävää hostata presidenttipaneeli yhdessä HS Vision kanssa Nordic Business Forumissa. Saimme idean vuoden vaihteessa, kun heräsimme 2024 alkuvuonna koittaviin presidentinvaaleihin. Saamme syyskuun lopussa nauttia yhdestä ensimmäisistä presidenttipaneeleista ja kenties ainoasta englannin kielellä. Kieli tarjoaa mahdollisuuden myös kansainvälisille vieraille ja katsojille ymmärtää paremmin Suomen presidenttikandidaattien näkemyksiä,” kommentoi Hans-Peter Siefen, Nordic Business Forumin perustajajäsen ja Business Forum Group -konsernin toimitusjohtaja. 

Tapahtumaan lipun ostaneet pääsevät seuraamaan paneelia livenä HS Visio Studio lavalta, tai tapahtuman live stream:istä. Predenttipaneelia voi seurata myös ilmaiseksi livenä Nordic Business Forumin YouTube-kanavalta syyskuun 28. päivä alkaen 11:30.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Nordic Business Forum järjestää liike-elämän konferensseja yrityspäättäjille. Nordic Business Forumin vuotuinen päätapahtuma on yksi Euroopan johtavista bisnestapahtumista ja kokoaa yhteen 7 500 johtajaa ja yrittäjää yli 40 eri maasta sekä tavoittaa live streamin kautta arviolta 20 000 ihmistä. Puhujina tapahtumassa ovat olleet mm. Al Gore, Jack Welch, Arnold Schwarzenegger, Arianna Huffington, Sir Richard Branson, Ben Bernanke, Steve Wozniak, ja Simon Sinek.www.nbforum.com.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Nordic Business Forum Oy

Googlen [X] entinen liiketoimintavastaava Mo Gawdat saapuu syksyllä Suomeen22.8.2023 11:00:48 EEST | Tiedote

Googlen [X] ('moonshot factory') entinen liiketoimintavastaava Mo Gawdat saapuu syksyllä Suomeen puhumaan tekoälystä ja sen riskeistä Nordic Business Forum tapahtumassa. Gawdat on tunnettu etenkin mielipiteistään koskien tekoälyn kehityksen vauhtia, sekä siihen liittyviä riskejä ja eettisiä kysymyksiä. Hänen viimeisin haastattelunsa aiheesta on kerännyt yli 6 miljoonaa katselukertaa YouTubessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme