Osuuskauppa Hämeenmaa

Hämeenlinnan Emotion Goodmanin remontti on valmis – kauppa avautui asiakkaille maanantaina 4.9.2023

Jaa

Uudistunut Emotion Goodman Hämeenlinnassa avasi ovensa asiakkailleen tänään 4.9.2023 uuden konseptin mukaisena kauneuden ja hyvinvoinnin erikoisliikkeenä. Remontin myötä miljöössä on havaittavissa paljon muutoksia ilmeessä, asiointimukavuudessa sekä tuotesijoittelussa. Emotion Goodmanista löytyy jatkossa myös kaksi meikkauspistettä

Uuden konseptin mukainen Emotion Goodmanin remontti on valmistunut ja ovet päästiin avaamaan asiakkaille heti aamutuimaan. Avauspäivää onkin odotettu, jotta uutta liikettä päästään esittelemään asiakkaille. Liikkeeseen tehdyt muutokset näkyvät ja tuntuvat.

  • Remontin myötä lattia vaihdettiin jalalle miellyttäväksi vinyylilattiaksi, mikä tuo sekä uuden ilmeen että työskentelymukavuutta. Seiniä maalattiin ja kalusteita vaihdettiin, mutta säästimme paljon myös vanhoja kalusteita, joita tuunattiin uuteen uskoon! kertoo Hämeenmaan Emotioneiden ja Sokoksen kosmetiikasta vastaava myyntipäällikkö Henna Hämäläinen.

Myös asiakasviihtyvyyteen ja asioinnin helpottamiseen on myös panostettu – uudet valaistusratkaisut, tuotteiden sijoittelu tuoteryhmittäin uusille paikoille sekä uutuutena kaksi meikkauspistettä tekevät uudistuneesta Emotionista täyden palvelun liikkeen.

  • Uudistus näkyy myös valikoimassamme, kun jatkossa meiltä löytyvät muun muassa Urban Decay- ja Anastasia-tuotemerkit, vanhojen tuttujen lisäksi, Hämäläinen kertoo.

Kauneuden ja kosmetiikan trendit näkyvät niin valikoimassa kuin myös myymälän yleisilmeessä. Myymälän värimaailmasta löytyy pinkkiä, mustaa, murrettuja sävyjä sekä harmaata, ja materiaaleissa toistuu sormipaneeli pöydissä ja kasasaarekkeessa. Tulevaisuudessa Emotion Goodmanista löytyy mahdollisesti myös Studio-palvelut, joita pyritään elvyttämään taas remontin jälkeen.

Emotion on kauneuden ja hyvän olon erikoisliike, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman kansainvälistä ja suomalaista huippukosmetiikkaa ja tuoksuja, terveystuotteita sekä naisille että miehille. Tarjoamme tuote-esittelyitä, virikkeitä ja elämyksiä viihtyisässä ympäristössä. Palveluihimme kuuluvat lisäksi emo-aamut ja veloituksettomat kauneustunnit, joiden aikana annamme henkilökohtaista opastusta esimerkiksi ihonhoidossa, meikkauksessa. Asiakasomistajille tarjoamme kuukausittain vaihtuvia asiakasomistajatarjouksia sekä Bonuksen kaikista ostoista.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Hämeenmaa – 170 000 asiakasomistajan omistama paikallinen yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka työllistää noin 3300 työntekijää. Osuuskaupan omistavat sen asiakasomistajat, ja Hämeenmaalla omistajia on jo yli 170 000. Edullisten ja luotettavien kauppapalvelujen lisäksi omistajuus palkitsee muun muassa kuukausittaisena Bonuksena. Tuloksensa Hämeenmaa käyttää jäsentensä palveluiden ja verkostonsa kehittämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Hämeenmaa

S-market Renkomäki uudistui – kauppa laajeni palvelemaan asiakkaiden tarpeita paremmin29.11.2023 14:49:27 EET | Tiedote

S-market Renkomäen remontin myötä suosittu kauppa palvelee asiakkaitaan entistä laajemmissa tiloissa ja laajemmilla valikoimilla. Remontin myötä S-Market Renkomäki muuntautuu täydennysostopaikasta vakituiseksi ostospaikaksi ja vastaa näin alueen asukkaiden kasvaneeseen kysyntään. S-market Renkomäki palvelee jatkossakin vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Remonttiavausta vietetään torstaina 30.11.2023.

Remonttiavaus: S-market Iittala on nykyaikainen, energiatehokas asiointi- ja työympäristö, jossa on panostettu sujuvaan arkeen8.11.2023 10:44:51 EET | Tiedote

Osuuskauppa Hämeenmaa jatkaa kehitystyötään panostamalla ympäristövastuullisuuteen, useissa toimipaikoissamme on toteutettu merkittäviä energiatehokkuusremontteja. S-market Iittala koki loppusyksyn aikana remontin, jossa uusittiin kylmälaitteet, päivitettiin talotekniikkaa sekä panostettiin niin asiakkaiden kuin työntekijöidenkin viihtyvyyteen. Marketin avajaisia vietetään torstaina 9.11.2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme