Varma

Mikaela Öberg on nimitetty Varman ihmisistä ja kehittämisestä vastaavaksi johtajaksi

Jaa

Mikaela Öberg (KM) aloittaa 3.11. Varman ihmisistä ja kehittämisestä vastaavana johtajana. Öbergistä tulee Varman johtoryhmän jäsen, ja hän raportoi tehtävässään toimitusjohtaja Risto Murrolle.

Öberg siirtyy Varmaan Remedy Entertainment -yhtiöstä, jossa hän on työskennellyt viimeiset seitsemän vuotta Chief People Officerin tehtävässä. Tätä ennen hän on toiminut muun muassa yrittäjänä HR- ja valmennusalalla sekä henkilöstöjohtajana Leiraksella (nykyisin Takeda).

– Olen erittäin ilahtunut voidessamme nimittää Mikaela Öbergin Varman ihmisistä ja kehittämisestä vastaavaksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Hänellä on kokemuksensa ja taustansa ansiosta erinomaiset edellytykset tarttua tähän Varmalle tärkeään tehtävään, sanoo toimitusjohtaja Risto Murto.

– Odotan innolla, että pääsen tekemään todella tärkeätä työtä ihmisten ja kehittämisen parissa, niin tärkeässä yrityksessä kuin Varma. Odotan myös sitä, että pääsen kehittämään näitä asioita yhdessä erinomaisten kollegoiden kanssa. Uskon, että oma kokemukseni ja osaamiseni vahvistavat entisestään sitä kaikkea, mitä Varmassa on jo tehty, sanoo Mikaela Öberg.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma on vastuullinen ja vakavarainen eläkevarojen sijoittaja. Yhtiö vastaa yksityisellä sektorilla 980 000 henkilön työeläketurvasta. Vuonna 2022 Varman maksutulo oli 6,1 miljardia euroa, ja yhtiö maksoi eläkkeitä 6,5 miljardia euroa. Varman sijoitusten arvo oli kesäkuun 2023 lopussa 57,4 miljardia euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Varma

Uncertainty returned to the markets – unlisted investments generated the strongest return of Varma’s investments27.10.2023 09:02:14 EEST | Press release

The uncertainty of economic cycles in the third quarter of the year was reflected in the development of Varma’s investment returns. The best returns came from unlisted private equity investments and hedge funds. Varma is the world’s third and Finland’s first pension insurance company to have its science-based emission reduction targets validated.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme