HOK-Elanto

Uusi S-market avautuu kauppakeskus Ainoaan Espoon Tapiolaan 14.9.

Jaa

HOK-Elanto avaa uuden S-marketin kauppakeskus Ainoaan Espooseen 14.9. klo 10.00. Uusi ja moderni S-market on laajan valikoiman myymälä, jossa asiakkaiden toiveet on huomioitu.

HOK-Elanto avaa 65. S-marketinsa 14.9. kauppakeskus Ainoaan Espoon Tapiolaan. Yli 2000-neliöinen laajan valikoiman S-market avataan kesäkuussa suljetun Food Market Herkun paikalle kauppakeskuksen M-kerrokseen. 

– Uusi S-Market on odotettu lisä Tapiolan palvelutarjontaan. Avautuvan kaupan laajaa tuotevalikoimaa on räätälöity vahvasti asiakkaidemme toiveiden mukaiseksi. Uudesta S-marketista löytyy tuotteet niin arkeen kuin juhlaankin, olipa kyse Ruokatorilta valittavista tuoretuotteista tai vaikkapa helposti mukaan napattavista, ravintolatasoisista take away -annoksista, sanoo S-marketin ketjujohtaja Ari Talso

S-market Tapiolan valikoimasta löytyy muun muassa salaattibaari, laaja valikoima myymälässä pakattuja valmiita aterioita, kattava valikoima panimojuomia sekä pientoimittajien leipiä. Myös palveluihin on myymälässä panostettu. S-marketista löytyy Ruokatori, josta saa laadukasta kalaa ja lihaa, Sushi Daily -kioski, jossa on päivittäin tarjolla tuoretta sushia, Siipiyhtiön paikan päällä suomalaisesta kanasta tehtyjä siipiä sekä Mehustamo, jossa asiakas voi valmistaa tuorepuristettua mehua. 

– Myymälä on ulkonäöltään selkeä ja moderni ja olemme panostaneet siihen, että tuotteet on helppo löytää. Myymälän valikoimaan pääsee vaikuttamaan jättämällä meille tuotetoiveita – haluamme palvella paikallisia asiakkaita mahdollisimman hyvin. Olen innoissani, että pääsemme avaamaan Espooseen täysin uuden S-marketin ja toivottamaan asiakkaat tervetulleiksi, iloitsee marketpäällikkö Toni Hamilo.  

S-market-ketju kokenut laajan uudistuksen  

S-ryhmän suurimmalla osuuskaupalla HOK-Elannolla on ollut käynnissä laaja monivuotinen hanke, jossa jo lähes kaikki S-market-myymälät ovat kokeneet laajan uudistuksen. Hankkeen keskiössä on ollut tehdä S-marketeista entistäkin laadukkaampia, asiakaslähtöisempiä sekä energiatehokkaita. 

– Uudistuksen yksi merkittävä osa-alue on S-markettien valikoiman räätälöinti vastaamaan paremmin paikallisiin toiveisiin. Olemme saaneet asiakkailtamme hyvää palautetta uudistetuista S-marketeista ja haluamme, että myös Tapiolan uusi S-market tulee täyttämään odotukset, Talso sanoo. 

S-market Tapiolassa 

  • Myymälä avataan torstaina 14.9. klo 10.  

  • Osoite: Länsituuli 7, 02100 Espoo  

  • Aukioloajat: ma-la 7–22, su 9–22  

  • Myymälä on kooltaan yli 2000 neliötä ja siellä työskentelee 40 hokelantolaista.  

  • S-market Tapiolassa on kattavan tuotevalikoiman lisäksi muun muassa Ruokatori, Sushi Daily -kioski ja Siipiyhtiön kotimaisia kanansiipiä 

  • Omia tuotetoiveita voi jättää osoitteessa sinuntoive.fi

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

S-ryhmän suurin osuuskauppa HOK-Elanto on yli 660 000 asiakasomistajan oma osuuskauppa, jonka liikevaihto vuonna 2022 oli 2,4 miljardia euroa. HOK-Elannossa työskentelee yli 6 700 henkeä, ja osuuskaupan monipuolisia palveluita käyttää vuosittain yli 150 miljoonaa asiakasta Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Tuusulassa ja Vantaalla.

Kun kaikki Alepat, S-marketit, Prismat, Food Market Herkut, ravintolat, ABC-asemat ja latauspisteet, Sokokset ja Sokos Emotion -myymälät, Hautaus- ja lakipalvelupisteet sekä Omistajapalvelupisteet lasketaan yhteen, toimipaikkoja HOK-Elannolla on yli 400.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HOK-Elanto

Suursuosion saavuttanutta Hyvikkiheviä pilotoidaan syyskuussa myös HOK-Elannon Prismoissa13.9.2023 10:11:00 EEST | Tiedote

HOK-Elannon Hyvikkihevi-konseptissa myydään syömäkelpoisia, mutta hehkeimmät hetkensä nähneitä hedelmiä ja vihanneksia alennettuun hintaan yksittäiskappaleina tai laatikoihin valmiiksi pakattuina setteinä. Konsepti on tullut tutuksi asiakkaille S-marketeissa sekä Alepoissa ja syyskuun lopussa käytäntöä pilotoidaan myös kolmessa HOK-Elannon Prismoista Helsingissä, Vantaalla ja Keravalla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme