Veken Kaluste Oy

Männyn moderni muoto - Uusi modulaarinen Askel-hylly valmistetaan Lapissa kotimaisesta männystä

Jaa

Lapista, Ranualta ponnistava sisustajan huonekalukauppa Veke toi myyntiin uuden, täysin kotimaisen Askel-hyllyn, joka kasvaa omistajansa tarpeiden mukana - askel kerrallaan. Modulaarisen hyllyjärjestelmän on suunnitellut Veken ostojohtajana ja osakkaana työskentelevä Matias Ranua. Tuotteet valmistetaan sertifioidusta pohjoisen männystä Ranualla.

Veke osti enemmistön mäntyhuonekalutehdas ASWoodista ja käynnisti kotimaisten mäntyhuonekalujen valmistamisen Ranualla kesällä 2022. Ensimmäiset oman tuotannon mäntykalusteet Taimi- ja Havu-sarjat lanseerattiin syksyllä 2022 Habitaressa ja tuotteet saivat hyvän vastaanoton. Nyt Ranualla valmistettujen mäntykalusteiden mallisto kasvoi Askel-sarjalla.

Tyyliltään moderniin, japandihenkiseen Askel-sarjaan kuuluu erikokoisia valmiita hyllyjä sekä komponentteja, joista jokainen voi koota sopivan kokonaisuuden. Askel-hyllyjärjestelmä taipuu joustavasti niin elämäntilanteen, tarpeen kuin käytettävissä olevan tilan mukaan.

Sarjaa on saatavana hiekan sävyssä, mustana ja puuvalmiina. Suosittu puuvalmis vaihtoehto mahdollistaa hyllyn sävyttämisen ja käsittelyn omien toiveiden mukaan.

Rakkaudesta sisustamiseen ja rohkeudesta uuden kokeiluun. Niistä alkoi Askel-hyllyjärjestelmän tarina.

-Nautin käsillä tekemisestä ja inspiroidun erilaisista kokeiluista. Sain idean modulaarisesta hyllysarjasta, jota voisi itse muokata omannäköiseksi ja joka kasvaisi omistajansa tarpeiden mukana. Muotoiluun tahdoin tuoda trendikästä pyöreyttä, josta pidän. Näin Askel-sarja lähti muotoutumaan, Matias Ranua kuvailee.

Nuoresta iästään huolimatta Matiaksella on jo pitkä ja monipuolinen historia huonekalujen parissa työskentelystä. Alalle hän päätyi isänsä, Veken perustajan, Veijo Ranuan jalanjäljissä. 

- Isän yrittäjyyden myötä huonekalut ja sisustaminen ovat olleet osa arkeani aina lapsuudesta asti, Matias kertoo.

Suunnittelun taustalta löytyykin vankka toimialaosaaminen sekä omien kokemusten kautta tuleva ymmärrys sisustajien tarpeista. Intohimoiseksi sisustajaksi ja ikuiseksi rakentajaksi tunnustautuva Matias seuraa alan kehitystä ja trendejä aktiivisesti, joka näkyy selvästi hänen suunnittelemissaan tuotteissa. 

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:

Matias Ranua

Ostojohtaja

Veken Kaluste Oy

matias.ranua@veke.fi

0404158035

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Veke askel tv-taso
Askel tv-taso. Kuva: Veke. Kuva vapaasti julkaistavissa.
Lataa
Veke Askel hylly
Askel hylly. Kuva: Veke. Kuva vapaasti julkaistavissa.
Lataa
Veke Askel -hylly hiili
Askel hylly. Kuva: Veke. Kuva vapaasti julkaistavissa.
Lataa
Veke Askel -hylly hiekka
Askel hylly. Kuva: Veke. Kuva vapaasti julkaistavissa.
Lataa
Veke Askel tv-taso hiili
Askel tv-taso, hiili. Kuva: Veke. Kuva vapaasti julkaistavissa.
Lataa
Veke Askel -hylly
Askel hylly. Kuva: Jenni Hynnä, Veke. Kuva vapaasti julkaistavissa.
Lataa
Askel hylly sävyssä hiekka
Askel hylly. Kuva: Jenni Hynnä, Veke. Kuva vapaasti julkaistavissa.
Lataa

Linkit

Pohjoisesta ponnistanut Veke  on nyt koko Suomen Veke, joka palvelee verkkokaupan ja viiden myymälän voimin kaikkia kotia rakastavia suomalaisia. Me olemme olemassa, koska rakastamme koteja ja haluamme saada kodit elämään. Veken verkkokauppa on kasvanut nopeasti yhdeksi Suomen suurimmaksi huonekalujen verkkokaupaksi. Verkkokaupan lisäksi yritys palvelee inspiroivissa myymälöissä Vantaalla, Raisiossa, Tampereella, Oulussa ja Rovaniemellä sekä yritysmyynnissä valtakunnallisesti. Veke haluaa olla jokaisessa elämänvaiheessa asiakkaidensa apuna, jotta sisustuksen puuttuvat palaset loksahtavat paikoilleen. Ja jotta jokainen voi toteuttaa kotona itseään ja unelmiaan.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veken Kaluste Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme