Schildts & Söderströms

Tre finlandssvenska förlag bjuder på frukost i Göteborg

Dela

Schildts & Söderströms, Förlaget M och Svenska litteratursällskapet i Finland har glädjen att bjuda in dig till finlandssvensk författarfrukost på Göteborgs bokmässa fredagen den 29.9 kl 9.00.

Frukosten serveras  vid den Finlandssvenska verandan, monter B08:42. 

Programpunkter

•    Philip Teir om J&B. Scener ur ett skenäktenskap‚ en ärlig bok om äktenskapet mellan kulturmannen Jörn Donner och Bitte Westerlund. Änkan Bitte är bestämd och på jakt efter sanningen om Jörn. Är hon beredd att hitta den?


•    Lena Frölander-Ulf om Rafsa Vildpäls, den första delen i hennes nya äventyrstrilogi för unga läsare. Hur skriver man ett stort, myllrande äventyr, spännande och humoristiskt, som samtidigt är en stark historia om vänskap och solidaritet? Ett samtal om att ha känsla för barnets blick.


•    Den nya serien Värt att veta – vetenskap för nyfikna, lättläst och kompakt på 60 sidor – presenteras av Patricia Berg på SLS. De två första böckerna handlar om kvantdatorer och mardrömmar.


Dessutom tar vi en titt på några aktuella och kommande litterära guldkorn. Moderator är Pekka Heino

Hjärtligt välkommen!


OSA senast 22.9. Anmäl dig här.

Inbjudan är personlig och kan ej överlåtas. Antalet platser är begränsat.

Kontakter

Länkar

Följ Schildts & Söderströms

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Schildts & Söderströms

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum