Econet Oy

Econet laajentaa toimintaansa Keski-Aasiaan perustamalla tytäryhtiön Uzbekistaniin

Jaa

Suomalainen vesi- ja ympäristöprojektiurakoitsija Econet Oy vahvistaa asemaansa globaalina toimijana perustamalla tytäryrityksen Uzbekistaniin. Econet CA on osa yrityksen strategista laajentumissuunnitelmaa, jonka tavoitteena on osallistua Keski-Aasian alueen kehittyviin markkinoihin ja infrastruktuuriprojekteihin.

Econetin vahvuuksiin kuuluu vesi- ja ympäristötekniikan suomalainen huippuosaaminen. Yritys on vuodesta 2002 lähtien suunnitellut ja toteuttanut vaativia vedenkäsittely- ja jätevedenpuhdistushankkeita teollisuudelle ja kunnallisille toimijoille 41 maassa. Avaus Keski-Aasian markkinoille on yritykselle merkittävä askel eteenpäin.

"Uzbekistanissa ymmärretään puhtaan veden suuri merkitys koko yhteiskunnan kehittymisen kannalta. Suomalainen vesiosaaminen on tunnustettua maailmanlaajuisesti, ja uskomme vahvasti, että voimme tuoda arvokkaan panoksemme puhtaan veden saatavuuden ja ympäristön kestävän kehityksen edistämiseksi Uzbekistanissa. Korkeatasoiset eurooppalaiset ratkaisut takaavat korkealuokkaiset tulokset vuosikymmeniksi", kuvailee Econetin hallituksen puheenjohtaja Mika Kärkkäinen.

Econet CA:n tavoite on tukea Uzbekistanin pyrkimyksiä parantaa vesihuollon infrastruktuuria ja ympäristön tilaa. Yritys tulee tarjoamaan laajan valikoiman laite- ja teknologiaratkaisuja, joiden avulla voidaan parantaa vesihuoltoa, jätevedenkäsittelyä ja ympäristönhallintaa. Econet aikoo myös tehdä tiivistä yhteistyötä paikallisten sidosryhmien kanssa varmistaakseen, että tarjotut ratkaisut ovat täysin soveltuvia Uzbekistanin tarpeisiin ja haasteisiin.

“Erityiset kiitokset merkittävästä tuesta ja yhteistyöstä sekä Nordic International Universityn tiimille Taškentissa että Uzbekistanin innovatiivisen kehityksen virastolle. Yllätyimme positiivisesti yritysrekisteröinnin helppoudesta Uzbekistanissa. Yhdessä työpäivässä saimme kaikki tarvittavat dokumentit kuntoon”, Kärkkäinen sanoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Econet Oy

Olemme suomalainen vesi- ja ympäristötekniikan osaaja. Suunnittelemme ja toteutamme vesi- ja jätevesilaitoksia puhtaan veden ja ympäristön puolesta. Toimimme Suomessa ja lukuisilla vientimarkkinoilla.

Puhtaan juomaveden kalliovesisäiliö, suurkaupungin jätevesilaitos, jätevesiteknologiaa haastaviin olosuhteisiin – vastaamme asiakkaidemme haasteisiin alan parhaalla osaamisella ja kokemuksella.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Econet Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme