Osuuskauppa Hämeenmaa

Sale Forssan uudistusremontti on valmis

Jaa

Osuuskauppa Hämeenmaa päivittää Sale-ketjun myymäläilmeitä ja palveluita alueellaan. Loppukesän aikana Sale Forssa on siirtynyt uuteen aikaan, kun myymäläuudistus on saatu päätökseen. Uuden konseptin myymälässä on nyt raikkaampi ja avarampi tunnelma sekä selkeät esillepanot asiakkaiden toiveiden mukaisine tuotteineen. Sale Forssa on ollut auki koko uudistuksen ajan, virallisesti remontti on valmis torstaina 7.9.2023.

Sale Forssassa uusitiin kaikki kylmäkalusteet ja rakennettiin kokonaan uusi Sale-miljöö, mihin kuuluvat muun muassa uusitut hedelmä- ja vihannespöydät sekä paistopistekalusteet. Remontin aikana myymälän valaistus vaihdettiin energiatehokkaaksi ja lattiat hiottiin.

– Näillä toimilla halusimme tuoda Salen Hämeenmaan arvojen mukaiseksi energiatehokkaaksi kaupaksi sekä parantaa asiakas- ja työntekijäviihtyvyyttä, kertoo ryhmäpäällikkö Marko Leppänen.

Valtakunnallinen Sale-ketjun konseptipäivitys tulee lähivuosina muuttamaan kaikkien Sale-myymälöiden ilmeen. Raikkaan ilmeen lisäksi Saleihin tuodaan uusia, arkea helpottavia palveluita sekä paikalliseen makuun räätälöidyn tuotevalikoiman.

Remontti eteni aikataulussa, lopputuloksena näkyvät muutokset

Sale Forssan uudistus eteni ja valmistui aikataulussa. Loppuviikon ajan myymälässä on avajaistarjouksia monissa eri tuoteryhmissä, ja haluammekin toivottaa kaikki Sale Forssan entiset ja uudet asiakkaat ostoksille uudistuneeseen Saleen.

– Remontti eteni todella hyvin – pysyimme aikataulussa ja saimme pidettyä kaupan auki remontin läpi. Toki matkan varrella oli joitain tuotepuutteita, mutta asiakkaat ymmärsivät tilanteen hyvin ja henkilökuntamme on tehnyt todella upean työn remontin keskellä! Leppänen iloitsee.

Asiakkaiden toiveet on otettu entistä paremmin huomioon Sale Forssan valikoimassa.

– Nuorille löytyy kattava makeisvalikoima, eläkeläisille on tarjolla aiempaa pienempiä tuotepakkauksia. Take away -valikoimaa lisättiin hurjasti, koska suurin asiakaskunta koostuu töissä kävijöistä, kertoo myymäläpäällikkö Susanne Kivinen.

Sale Forssan työntekijät ovat myös ylpeitä omasta uudesta kaupasta.

– Työntekijämme ovat ottaneet uudistuksen erittäin myönteisesti vastaan! Uudistunut myymälä on nykyaikainen ja yhtenäinen, avoin ja valoisa, jossa on hyvä ja arvostava fiilis, Kivinen kertoo, puhuen koko henkilökunnan puolesta.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Hämeenmaa – 170 000 asiakasomistajan omistama paikallinen yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka työllistää noin 3300 työntekijää. Osuuskaupan omistavat sen asiakasomistajat, ja Hämeenmaalla omistajia on jo yli 170 000. Edullisten ja luotettavien kauppapalvelujen lisäksi omistajuus palkitsee muun muassa kuukausittaisena Bonuksena. Tuloksensa Hämeenmaa käyttää jäsentensä palveluiden ja verkostonsa kehittämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Hämeenmaa

S-market Renkomäki uudistui – kauppa laajeni palvelemaan asiakkaiden tarpeita paremmin29.11.2023 14:49:27 EET | Tiedote

S-market Renkomäen remontin myötä suosittu kauppa palvelee asiakkaitaan entistä laajemmissa tiloissa ja laajemmilla valikoimilla. Remontin myötä S-Market Renkomäki muuntautuu täydennysostopaikasta vakituiseksi ostospaikaksi ja vastaa näin alueen asukkaiden kasvaneeseen kysyntään. S-market Renkomäki palvelee jatkossakin vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Remonttiavausta vietetään torstaina 30.11.2023.

Remonttiavaus: S-market Iittala on nykyaikainen, energiatehokas asiointi- ja työympäristö, jossa on panostettu sujuvaan arkeen8.11.2023 10:44:51 EET | Tiedote

Osuuskauppa Hämeenmaa jatkaa kehitystyötään panostamalla ympäristövastuullisuuteen, useissa toimipaikoissamme on toteutettu merkittäviä energiatehokkuusremontteja. S-market Iittala koki loppusyksyn aikana remontin, jossa uusittiin kylmälaitteet, päivitettiin talotekniikkaa sekä panostettiin niin asiakkaiden kuin työntekijöidenkin viihtyvyyteen. Marketin avajaisia vietetään torstaina 9.11.2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme