Osuuskauppa Hämeenmaa

Hämeenmaa avaa Lahden Iloisen Kulkijan tutulle paikalleen syksyllä

Jaa

Legendaarinen Iloinen Kulkija tekee paluun Lahteen syksyllä 2023 – ravintolan on tavoite aueta tutuissa tiloissa lokakuun aikana osoitteessa Paasikivenkatu 1. ”Lose” on niin sporttia seuraavien kuin iloisten ihmisten kohtaamispaikka. Pubitoiminta alkoi samoissa tiloissa ensimmäistä kertaa vuonna 1969.

Lahden Iloinen Kulkija suljettiin loppuvuodesta 2020, jonka jälkeen varsinkin ravintolan vakiintuneen sporttiyleisön sydämiin jäi valtava tyhjiö. Ravintolan uudelleen avausta on kyselty ja toivottu paljon, ja tähän kysyntään Osuuskauppa Hämeenmaa nyt vastaa. Iloinen Kulkija avattiin pop-up-ravintolana keväällä 2023 Salpausselän kisoihin, mikä siivitti päätöksenteon läpiajoon avata ravintola uudelleen.

– Iloinen kulkija on mahtava paluumuuttaja Lahden keskustan ravintolatarjontaan. Losen avaaminen tuntuu hienolta ja on hienoa vastata asiakkaiden kysyntään. Toivottavasti paikal-le löytävät vanhat tutut ja uudet vieraat. Avaamme tämän ravintolan juuri teille. Tervetuloa!” toivoo ryhmäpäällikkö Jorma Tykkä.

Taattua menoa ja tunnelmaa

Iloinen Kulkija on tunnettu lahtelaisena sporttiravintolana, jossa seurataan paikallisotteluita sekä käydään kaupungin sähköisimmät jälkipelit. Ravintolaan tullaan nauttimaan tunnelmasta pelaten lautapelejä sekä mittelöimään tietovisailujen parissa.

– Avaamme ravintolan lähes entisellään, pyrkien säilyttämään Iloisen Kulkijan tunnelman ja fiiliksen. Tulemme tekemään ainoastaan pieniä uudistuksia sekä lisäämään asiakasviihtyvyyttä ja pelejä, hehkuttaa Tykkä.

Uudelleen avautuessaan Iloinen Kulkija työllistää 5–6 henkilöä, joiden rekrytointi aloitetaan pian. Ravintolapäällikkönä urheilun aitiopaikalla aloittaa Heinolan Iloisen Kulkijan ravintolapäällikkö Johanna Marttinen.

– Eniten odotan avaukselta kohtaamista vanhojen tuttujen asiakkaiden kanssa ja paluumuut-toa vanhan tutun baaritiskin taakse! iloitsee Johanna.

Marttinen jatkaa myös Heinolan Iloisen Kulkijan ravintolapäällikkönä.

Lisätietoja:
Jorma Tykkä, ryhmäpäällikkö
+358 50 520 7971
jorma.tykka

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Hämeenmaa – 170 000 asiakasomistajan omistama paikallinen yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka työllistää noin 3300 työntekijää. Osuuskaupan omistavat sen asiakasomistajat, ja Hämeenmaalla omistajia on jo yli 170 000. Edullisten ja luotettavien kauppapalvelujen lisäksi omistajuus palkitsee muun muassa kuukausittaisena Bonuksena. Tuloksensa Hämeenmaa käyttää jäsentensä palveluiden ja verkostonsa kehittämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Hämeenmaa

S-market Renkomäki uudistui – kauppa laajeni palvelemaan asiakkaiden tarpeita paremmin29.11.2023 14:49:27 EET | Tiedote

S-market Renkomäen remontin myötä suosittu kauppa palvelee asiakkaitaan entistä laajemmissa tiloissa ja laajemmilla valikoimilla. Remontin myötä S-Market Renkomäki muuntautuu täydennysostopaikasta vakituiseksi ostospaikaksi ja vastaa näin alueen asukkaiden kasvaneeseen kysyntään. S-market Renkomäki palvelee jatkossakin vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Remonttiavausta vietetään torstaina 30.11.2023.

Remonttiavaus: S-market Iittala on nykyaikainen, energiatehokas asiointi- ja työympäristö, jossa on panostettu sujuvaan arkeen8.11.2023 10:44:51 EET | Tiedote

Osuuskauppa Hämeenmaa jatkaa kehitystyötään panostamalla ympäristövastuullisuuteen, useissa toimipaikoissamme on toteutettu merkittäviä energiatehokkuusremontteja. S-market Iittala koki loppusyksyn aikana remontin, jossa uusittiin kylmälaitteet, päivitettiin talotekniikkaa sekä panostettiin niin asiakkaiden kuin työntekijöidenkin viihtyvyyteen. Marketin avajaisia vietetään torstaina 9.11.2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme