Pirkanmaan hyvinvointialue

Järjestöjen ja seurakuntien keskustelutilaisuus palveluverkosta 18.9. Teamsissa

Jaa

Pirkanmaan hyvinvointialue järjestää järjestöille ja seurakunnille suunnatun keskustelutilaisuuden palvelujen verkoston uudistamisesta. Tilaisuus pidetään Teamsissa maanantaina 18.9. klo 15-17.

Tilaisuudessa esitellään tähän mennessä julkaistuja suunnitelmia, käydään keskustelua ja vastataan erityisesti järjestöjen ja seurakuntien kysymyksiin.

Tilaisuus on avoin kaikille ja Teams-linkki on julkaistu myös verkkosivulla pirha.fi/palveluverkko. Palveluverkkosivustolle kerätään palvelujen verkoston aineistoja ja sen kautta voi seurata myös asukastilaisuuksien verkkolähetyksiä. Asukastilaisuuksien verkkolähetyksiä voi katsoa sivustolta myös kahden viikon ajan tilaisuuden jälkeen. 19.9. Tampereen pidettävässä asukastilaisuudessa on viittomakielen tulkkaus ja se välitetään myös verkkolähetyksessä.

Palvelujen verkon uudistuksesta on tähän mennessä julkaistu ehdotus avopalvelujen vastaanottotoiminnasta, työikäisten sosiaalipalveluista, kiirevastaanotoista ja vuodeosastoista. Syyskuun puolivälissä julkaistaan kokonaisuus, jossa on muun muassa ikäihmisten sekä päihde- ja mielenterveysasiakkaiden asumispalveluja. Marraskuun alussa julkaistaan ehdotus suun terveydenhuollosta ja lasten, nuorten ja perheiden palvelujen verkostosta.

Liity Teams-tilaisuuteen tästä linkistä

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Ikäihmisten palveluista ja erityisryhmien asumispalveluista vuorossa keskustelukierros – laitoshoidon muutosten taustalla lainsäädännön vaatimukset18.9.2023 14:12:39 EEST | Tiedote

Pirkanmaan hyvinvointialueen aluehallitus päätti maanantaina lähettää ikäihmisten palvelujen kehittämisen ohjelmaluonnoksen sekä vammaisten ja mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden asumispalvelujen kehittämisehdotukset laajalle kuulemiskierrokselle yhteistyötoimikuntaan, vaikuttamistoimielimille, valiokunnille ja aluehallituksen jaostoille. Aluehallitus käsittelee kehittämisehdotuksia ja saatuja palautteita lokakuussa 2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme