Teknologiateollisuus ry

Tervetuloa The Future of Energy -tilaisuuteen!

Jaa

Millennium-palkittu Martin Green saapuu Suomeen lokakuun alussa. Australialainen professori Green tunnetaan innovaatioistaan, jotka ovat kehittäneet aurinkoenergian tuotantoa. Tervetuloa kuulemaan Greenia ja suomalaisia asiantuntijoita energian tulevaisuudesta. Tilaisuus on englanniksi.

Teknologiateollisuus, Energiateollisuus ja Millennium Technology Prize kutsuvat journalisteja ja kansanedustajia The Future of Energy -tilaisuuteen Etelärantaan 4.10.2023.

Keskustelutilaisuuden pääpuhuja on Millennium-palkittu Martin Green. Tilaisuuden tarkempi ohjelma alla. Tilaisuus on englanniksi (myös paneeli).

Alla suora linkki ilmoittautumiseen. Paikkoja on rajoitettu määrä, sillä tilaisuus halutaan pitää pienenä ja keskustelevana.

Tervetuloa!

Lisätiedot:

Taru Jussila

Johtaja, viestintä ja vaikuttaminen | Executive Director, Communications and Public Affairs  

Teknologiateollisuus ry | Technology Industries of Finland

tel. +358 400 510853 
etunimi.sukunimi@teknologiateollisuus.fi

The Future of Energy:

Harnessing the Power of the Sun, Wind, and Hydrogen

We stand at the precipice of an era that will redefine the way we harness, utilize, and transform energy.

Welcome to The Future of Energy seminar, where today's ideas become tomorrow's reality. This seminar brings together esteemed experts, industry leaders, and forward-thinking individuals who are at the forefront of energy innovation.

When: 4 October 2023, 9:00-11:00

Where: Eteläranta 10, Helsinki

Register HERE by 26 September

 

Keynote speaker

Winner of the 2022 Millennium Technology Prize

Scientia Professor Martin Green, UNSW Sydney

Panelists

Scientia Professor Martin Green, UNSW Sydney

Anne Jalkala, Chief Sustainability and Strategy Officer, Vaisala

Jukka Leskelä, CEO, Finnish Energy
Sari Mannonen, SVP, Solutions & Portfolio Development, Helen

Panel moderator

Annukka Saari, Head of Climate and Energy Policy, Technology Industries of Finland

Scientia Professor Martin Green of the UNSW Sydney, Australia, received the 2022 Millennium Technology Prize for his leadership in the development of the Passivated Emitter and Rear Cell (PERC). Since its development in 1983, the PERC has gone on to become the most commercially viable and efficient silicon solar cell technology for use in solar panels and for large-scale electricity production, accounting for almost 90% of the global solar cell market.

Only a limited number of seats are available. Register by 26 September via this link.

Together, we can ignite the spark that will illuminate the path towards a greener and cleaner world.

Tietoja julkaisijasta

Teknologiateollisuus ry on elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen vaikuttajaorganisaatio, joka edistää Suomen keskeisimmän vientialan kilpailukykyä ja toimintaedellytyksiä. Suomalaisen teknologiateollisuuden päätoimialoja ovat elektroniikka- ja sähköteollisuus, kone- ja metallituoteteollisuus, metallien jalostus, suunnittelu ja konsultointi sekä tietotekniikka. Teknologiateollisuus vastaa 50 prosentista Suomen viennistä ja 65 prosentista tutkimus- ja kehitysinvestoinneista. Ala työllistää suoraan noin 330 000 ja välillisesti noin 700 000 suomalaista. Jatkuvasti kehittyvä ja ajassa elävä teknologiateollisuus luo perustan suomalaiselle hyvinvoinnille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Teknologiateollisuus ry

Teknologiateollisuus: Hallitusohjelma tukee käännettä kestävän kasvun tielle16.6.2023 18:22:04 EEST | Tiedote

Suomen talous on saatava käännettyä kestävän kasvun tielle. Julkistettu hallitusohjelma vastaa Teknologiateollisuuden mielestä tähän haasteeseen, ja toimiala haluaa omalta osaltaan tukea muodostuvaa hallitusta tärkeiden tavoitteiden saavuttamisessa. Kasvua vauhdittaviin toimiin eli investointien ja viennin edistämiseen, TKI-rahoituksen kasvattamiseen ja osaamiseen sekä osaajien saatavuuteen on syytä paneutua ripeästi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme