Lapin ELY-keskus

Kutsu Lapin Pk-yritysbarometrin julkistamistilaisuuteen

Jaa

Miltä Lapin pk-yritysten kehitysodotuksen näyttävät tänä syksynä? Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan Yrittäjien, Finnveran ja työ- ja elinkeinoministeriön teettämän pk-yritysbarometrin tuloksista torstaina 14.9.2023 klo 10.00 Kittilään tai etäyhteyksin.

Ihminen työstää puuta käsin. Teksti: Lapin Pk-yritysbarometrin julkistamistilaisuus 14.9.2023 klo 10 Kittilässä.

Tuloksia ovat kommentoimassa Lapin Yrittäjien toimitusjohtaja Ella-Noora Kauppinen, Kideven elinkeinojohtaja Katariina Palola, Finnveran aluepäällikkö Risto Koskiniemi sekä Lapin ELY-keskuksen johtaja Marja Perälä. Yritysnäkökulmaa tilaisuuteen antaa Polar Star Travelin yrittäjä Heidi Jokela.

Pk-yritysbarometri kuvaa pienten ja keskisuurten yritysten kehitysodotuksia sekä valtakunnallisesti että alueellisesti. Raportissa tarkastellaan pk-yritysten suhdanneodotuksia, kasvua, kansainvälistymistä, kehittymistä sekä investointeja ja rahoitustilannetta.

Aika: torstaina 14.9.2022 klo 10.00
Paikka: Hotel Levi Panoramassa Gold Digger kabinet ja etäyhteyksin Teamsissa: liity tilaisuuteen

Tilaisuus on kaikille avoin. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Yhteyshenkilöt

Lapin ELY-keskuksen johtaja Marja Perälä, puh. +358 295 037 050, etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi

Lapin Yrittäjien toimitusjohtaja Ella-Noora Kauppinen, puh. +358 50 554 2458, etunimi.sukunimi@yrittajat.fi

Finnveran aluepäällikkö Risto Koskiniemi, puh. +358 294 602 006, etunimi.sukunimi@finnvera.fi

Tietoja julkaisijasta

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lapin ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme