Lapin ELY-keskus

Kutsu Lapin Pk-yritysbarometrin julkistamistilaisuuteen

Jaa

Miltä Lapin pk-yritysten kehitysodotuksen näyttävät tänä syksynä? Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan Yrittäjien, Finnveran ja työ- ja elinkeinoministeriön teettämän pk-yritysbarometrin tuloksista torstaina 14.9.2023 klo 10.00 Kittilään tai etäyhteyksin.

Ihminen työstää puuta käsin. Teksti: Lapin Pk-yritysbarometrin julkistamistilaisuus 14.9.2023 klo 10 Kittilässä.

Tuloksia ovat kommentoimassa Lapin Yrittäjien toimitusjohtaja Ella-Noora Kauppinen, Kideven elinkeinojohtaja Katariina Palola, Finnveran aluepäällikkö Risto Koskiniemi sekä Lapin ELY-keskuksen johtaja Marja Perälä. Yritysnäkökulmaa tilaisuuteen antaa Polar Star Travelin yrittäjä Heidi Jokela.

Pk-yritysbarometri kuvaa pienten ja keskisuurten yritysten kehitysodotuksia sekä valtakunnallisesti että alueellisesti. Raportissa tarkastellaan pk-yritysten suhdanneodotuksia, kasvua, kansainvälistymistä, kehittymistä sekä investointeja ja rahoitustilannetta.

Aika: torstaina 14.9.2022 klo 10.00
Paikka: Hotel Levi Panoramassa Gold Digger kabinet ja etäyhteyksin Teamsissa: liity tilaisuuteen

Tilaisuus on kaikille avoin. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Yhteyshenkilöt

Lapin ELY-keskuksen johtaja Marja Perälä, puh. +358 295 037 050, etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi

Lapin Yrittäjien toimitusjohtaja Ella-Noora Kauppinen, puh. +358 50 554 2458, etunimi.sukunimi@yrittajat.fi

Finnveran aluepäällikkö Risto Koskiniemi, puh. +358 294 602 006, etunimi.sukunimi@finnvera.fi

Tietoja julkaisijasta

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lapin ELY-keskus

Kutsu: Kirjailija Satu Rämön viisi vinkkiä Suomelle islantilaisesta työelämästä14.9.2023 08:53:18 EEST | Kutsu

Tule mukaan ”Houkutteleva työelämä – mikä avuksi kun työnhakija ja työpaikka eivät kohtaa?” -seminaariin keskiviikkona 20.9.2023 klo 9.00-15.30 Paasitornissa (Paasivuorenkatu 5 A) Helsingissä sekä verkkotapahtumana. Työmarkkinamme kärsivät kohtaanto-ongelmasta ja työvoimapulasta. Tarvitsemme nyt ja tulevaisuudessa lisää osaajia niin korkeasti koulutettuihin kuin ammatillista pätevyyttä vaativiin tehtäviin. Tänä päivänä työntekijät kaipaavat työelämältä joustoa ja työtyytyväisyyteen vaikuttaa merkittävästi myös työyhteisö, työhyvinvointi ja yhteinen arvomaailma työnantajan kanssa. Tule kuulemaan työelämän kiinnostavia asiantuntijoita. Kirjailija Satu Rämö kertoo viisi esimerkkiä, jotka Suomi voisi oppia islantilaisesta työelämästä. Lisäksi puhujina ovat mm. alivaltiosihteeri Elina Pylkkänen työ- ja elinkeinoministeriöstä, organisaatiopsykologi Jaakko Sahimaa, startup-kasvun neuvonantaja Mari Luukkainen ja Teknologiateollisuus ry:n johtaja Paula Varpomaa. Tapahtuman verkkosivuilta löydät

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme