Hyvirekrymessuilla ennätyskävijämäärä

Jaa

Hyvinkään kaupungintalon aulassa torstaina 7.9. järjestetyt messut keräsivät ennätysyleisönsä.

Paikalla oli 25 työnantajaa, jotka saivat yli 130 potentiaalista työnhakijakontaktia.

Yhdessä TE-toimiston kanssa neljättä kertaa järjestetyt messut keräsivät ennätysyleisönsä. Kaupungintalon aulassa tavattiin kaikkiaan yli 700 ihmistä iltapäivän mittaan. Osaa työnhakijoista haastateltiin paikan päällä tapahtuman aikana. Messuilla saattoi myös päivittää cv:nsä ja otattaa itsestään uuden cv-kuvan.

”Messut onnistuivat yli odotusten. Merkityksellisintä oli saada työnantajat, yritykset ja työntekijät kohtaamaan. Tästä on hyvä jatkaa!”, Hyvinkään kaupungin työllisyyspäällikkö Aki Leinonen kommentoi.

Hyvirekrymessut järjestetään seuraavan kerran alkuvuodesta 2024.

Tutustu upouuteen työpaikkasivustoon Hyvinkään kaupungin sivuilla:

Töihin Hyvinkäälle! (hyvinkaa.fi)

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Hyvinkää on Uudenmaan viidenneksi suurin, lähes 47 000 asukkaan elinvoimainen elämyskaupunki. Kaupunkimme tarjoaa asukkailleen ja vierailijoilleen monipuoliset palvelut ja mahdollisuudet kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hyvinkään kaupunki

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme