Lapin ELY-keskus

Revontulitunneli suljetaan pelastusharjoituksen vuoksi 13.9.2023

Jaa

Revontulitunnelissa valtatiellä 4 Rovaniemellä järjestetään pelastusharjoitus keskiviikkona 13. syyskuuta kello 12:30–15:30. Tunneli on suljettuna liikenteeltä 9.30 alkaen ja liikenne ohjataan kiertotielle. Kiertotienä toimii Rovaniemen kaupungin katuverkko.

Liikenne ohjataan etelän suunnasta Poromiehentielle ja pohjoisen suunnasta Lapinkävijäntielle. Kauppakeskusten parkkitaloista rampit etelään Kemin suuntaa ja pohjoiseen Ivalon suuntaan on suljettu.

Harjoituksessa pelastus-, poliisi- ja tieviranomaiset sidosryhmineen harjoittelevat pelastamista ja keskinäistä yhteistoimintaa mahdollisten tunnelissa tapahtuvien onnettomuustilanteiden varalta. Harjoitustilanne pyritään tekemään mahdollisimman todentuntuiseksi onnettomuustilanteen ja pelastusreittien osalta.

Harjoitukseen osallistuvat Lapin pelastuslaitos, poliisi, ensihoito, Väylävirasto, Fintraffic, Lapin ELY-keskus ja Rovaniemen kaupunki sekä teiden ja katujen hoidosta vastaavat toimijat.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lapin pelastuslaitos: päivystävä palomestari Matti Salmi, puh. 040 746 5430, matti.salmi(at)lapinpelastuslaitos.fi

Fintraffic, tieliikennekeskus: Tieliikennekeskuspäällikkö Eero Sauramäki, puh. 050 353 4010, eero.sauramaki(at)fintraffic.fi

Lapin ELY-keskus: tunnelin hallinnoija Jaakko Myllylä, puh. 0295 037 222, jaakko.myllyla(at)ely-keskus.fi

Rovaniemen kaupunki: kunnossapitopäällikkö Marko Rautio, puh. 040 548 4894, marko.rautio(at)rovaniemi.fi

Kuvat

Kartta kertotiejärjestelyistä
Kartta kertotiejärjestelyistä
Lataa

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lapin ELY-keskus

Kutsu: Kirjailija Satu Rämön viisi vinkkiä Suomelle islantilaisesta työelämästä14.9.2023 08:53:18 EEST | Kutsu

Tule mukaan ”Houkutteleva työelämä – mikä avuksi kun työnhakija ja työpaikka eivät kohtaa?” -seminaariin keskiviikkona 20.9.2023 klo 9.00-15.30 Paasitornissa (Paasivuorenkatu 5 A) Helsingissä sekä verkkotapahtumana. Työmarkkinamme kärsivät kohtaanto-ongelmasta ja työvoimapulasta. Tarvitsemme nyt ja tulevaisuudessa lisää osaajia niin korkeasti koulutettuihin kuin ammatillista pätevyyttä vaativiin tehtäviin. Tänä päivänä työntekijät kaipaavat työelämältä joustoa ja työtyytyväisyyteen vaikuttaa merkittävästi myös työyhteisö, työhyvinvointi ja yhteinen arvomaailma työnantajan kanssa. Tule kuulemaan työelämän kiinnostavia asiantuntijoita. Kirjailija Satu Rämö kertoo viisi esimerkkiä, jotka Suomi voisi oppia islantilaisesta työelämästä. Lisäksi puhujina ovat mm. alivaltiosihteeri Elina Pylkkänen työ- ja elinkeinoministeriöstä, organisaatiopsykologi Jaakko Sahimaa, startup-kasvun neuvonantaja Mari Luukkainen ja Teknologiateollisuus ry:n johtaja Paula Varpomaa. Tapahtuman verkkosivuilta löydät

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme