Novart

Onko keittiö edelleen kodin sydän? – Novart tuo keittiöinspiraatiota ja ajankohtaista keskustelua Habitareen

Jaa

Kotimainen keittiökalustebrändi Novart on mukana Habitaressa 13.–17.9. Novartin osasto 6k49 sijaitsee kodin sisustamiseen keskittyvällä Ahead-alueella. Osastolla voi tutustua luonnon muodoista, väreistä ja yksityiskohdista inspiraationsa saaneeseen Nordic Nature -mallistoon. Novartin järjestämässä paneelikeskustelussa lauantaina keskustellaan keittiön merkityksestä ja sen tulevaisuudesta kodin neliöiden pienentyessä. Onko keittiöllä yhä vankka paikka suomalaisten kodeissa?

Novartin järjestämässä paneelikeskustelussa syvennytään keittiön merkitykseen suomalaisissa kodeissa ja pohditaan, onko keittiö edelleen kodin sydän. Keittiö on monipuolinen tila, jossa ruoanlaitto, yhdessäolo ja työnteko kohtaavat. Keittiö on yhä yksi suurimmista panostuksista, kun puhutaan kodin remonteista. Kaupunkien tiivistyessä ja neliöiden pienentyessä keittiölle jää kuitenkin yhä vähemmän tilaa. Millainen on keittiön rooli kodissa, mitä suomalaiset keittiöltä toivovat, miten keittiö vaikuttaa asunnon ostopäätökseen ja millainen keittiö toimii pienissäkin neliöissä?

Aiheesta ovat keskustelemassa radio- ja TV-juontaja Anni Ihamäki, sisustusvaikuttaja ja Modernisti Kodikas -kanavistaan tunnettu Kerttu Pylvänäinen, kiinteistönvälittäjä ja yrittäjä Erika Ylimutka sekä Novartin keittiösuunnittelija Anna Lojamo. Paneelikeskustelu järjestetään Habitaressa Folk-lavalla lauantaina 16.9. klo 15.30–16.

Novartin osasto kutsuu inspiroitumaan luonnon väreistä ja muodoista

Novartin osastolta voi hakea inspiraatiota ja ideoita keittiöremonttiin tai keittiön yksityiskohtien päivittämiseen. Novartin keittiöasiantuntijoiden kanssa voi keskustella ajankohtaisista keittiötrendeistä, keittiösuunnittelusta sekä Novartin mallistoista ja ratkaisuista kaikenkokoisiin keittiöihin. Myös Anni Ihamäki on tavattavissa osastolla lauantaina noin klo 13.30–15.00 välillä.  

Osastolla on esillä Novartin suosituin mallisto, skandinaavinen Nordic Nature, joka ilmentää rauhallisia luonnon värejä ja muotoja. Tämän hetken keittiötrendeissä näkyvät luonnollisuus, eri tyylisuuntien yhdistelmät, kontrastit värien, muotojen ja materiaalien avulla sekä harkitut yksityiskohdat. Novartin Nordic Nature -mallistosta löytyy esimerkiksi keittiösaareke pyöristetyillä kulmilla, joka saa inspiraationsa tämän hetken pyöreiden ja pehmeiden muotojen vahvasta sisustustrendistä. Osastolla voi myös koota oman keittiömoodboardin ja osallistua Siemens-kahvikoneen arvontaan.

Kotimaiset Novart-keittiöt valmistetaan Nastolassa ja niitä myydään Novart-keittiömyymälöissä kautta maan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Novart-kalusteet valmistava Nobia Finland Oy on Suomen suurin keittiökalusteiden valmistaja ja markkinajohtaja ammattimaisen rakentamisen kalustetoimituksissa. Nobia Finland Oy kuuluu kansainväliseen Nobia-konserniin, joka on johtava keittiökalusteiden valmistaja Euroopassa ja yksi suurimpia koko maailmassa.

Keittiömaailma, A la Carte, Petra ja Novart yhdistyivät 30.1.2023 Novart- brändiksi. Olemme enemmän kuin uusi nimi, olemme uudistunut brändi. Me Novartilla suunnittelemme keittiöitä elämää varten keskittyen designiin, vastuullisuuteen ja laatuun. Tehtaallamme Nastolassa ammattitaitoiset novartlaiset valmistavat Novart-keittiöitä-, kylpyhuonekalusteita- ja säilytysjärjestelmiä, joita myymme kuluttajille ja ammattiasiakkaille Novart-myymälöissä asiantuntevien myyjiemme asiakkaiden tarpeisiin suunnittelemina kokonaisuuksina. Suomalaisella ammattitaidolla jo vuodesta 1945.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Novart

Asuntomessujen keittiöissä näkyy tänä vuonna luonto ja ympäristö23.5.2023 08:34:00 EEST | Tiedote

Asuntomessut tarjoavat tänäkin vuonna kiinnostavan katsauksen sisustuksen ja asumisen trendeihin. Messukotien keittiöissä näkyvät tämän hetken kuumimmat keittiö- ja kiintokalustetrendit, joissa suositaan vastuullisesti aikaa kestäviä valintoja, luonnonmateriaaleja ja luontoon sopivaa sävymaailmaa sekä käytännöllisyyttä. Tämän vuoden Asuntomessut järjestetään 7.7.–6.8. Loviisassa.

Keittiötrendit 2023 – inspiraatiota luonnosta ja särmää kontrasteista18.1.2023 09:30:00 EET | Tiedote

Vuoden 2023 keittiötrendit saavat inspiraationsa luonnosta. Keittiöissä näkyvät luonnolliset värit ja muodot sekä eri tyylisuuntien yhdistelmät. Kontrastit tuovat mielenkiintoa sisustukseen ja niitä tuodaan värien, muotojen ja erilaisten materiaalien avulla. Harkituilla yksityiskohdilla luodaan persoonallista ilmettä keittiöön. Suomen suurin keittiövalmistaja Novart listasi tämän vuoden trendit.

Rakastu täydelliseen yhdistelmään – puu ja maanläheiset sävyt keittiössä22.9.2022 06:45:00 EEST | Tiedote

Keittiön värien ikisuosikit valkoinen ja musta yhdistettyinä muihin väreihin ja materiaaleihin pitävät pintansa vuodesta toiseen, mutta näiden lisäksi suureen suosioon ovat nousseet luonnonmukaiset värit. Luonnonläheisyyttä keittiöltään kaipaava haluaa melkein poikkeuksetta lisätä keittiöönsä puun eri sävyjä, josta onkin syntynyt upea luonnon ja kodin kohtaaminen – täydellinen yhdistelmä. Ihastu eri väriyhdistelmiin ja hyödynnä neljää vinkkiä, kuinka puu yhdistyy kauniisti muiden värien kanssa.

Näillä kodin ratkaisuilla ehkäiset hävikkiä ja parannat kodin lajittelua14.9.2022 14:30:00 EEST | Tiedote

Ruokaa menee roskiin suomalaisissa kotitalouksissa yli 100 miljoonaa kiloa vuodessa. Keittiö onkin keskeisessä asemassa ympäristöä kuormittavan hävikin synnyn suhteen. Tässä tiedotteessa annamme oivaltavia vinkkejä hävikin vähentämiseen ja kierrätyksen kehittämiseen, eikä kaiken edes tarvitse tapahtua keittiössä. Keittiömaailman vinkit pitävät silmällä myös jätelain uudistusta, joka asettaa kotitalouksille portaittain uusia kierrätysvelvollisuuksia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme