Vaasan kaupunki - Vasa stad

Feasta-artistikatselmuksiin voi jälleen ilmoittautua

Jaa

Vaasalaisia sekä lähialueen artisteja ja bändejä kutsutaan jälleen esittelemään musiikkiaan Feasta-artistikatselmuksissa median edustajille sekä festivaalien ja tapahtumien järjestäjille. Ilmoittautua voi 6.10.2023 saakka.

Katselmukset järjestetään Ritzissä torstaina 19.10.2023 sekä 26.10.2023 klo 18 ja ne taltioidaan. Tapahtumat ovat ikärajattomia, avoimia kaikille ja ilmaisia. Ritzin aulabaarissa on anniskeluoikeudet.

Artistit esittävät kaksi biisiä, joista vähintään toisen pitää olla omaa tuotantoa. Soittoaika on enimmillään 10 minuuttia. Kaikkien esitysten jälkeen raati kokoontuu arvioimaan esityksiä.

Raati koostuu median edustajista, festivaalien ja tapahtumien järjestäjistä sekä muusikoista. Mukana on myös vierailevia asiantuntijoita jakamassa kokemuksiaan ja antamassa vinkkejä.

Ilmoittaudu 6.10. mennessä

Sitovat ilmoittautumiset ja lavakartat lähetetään viimeistään 6.10. sähköpostilla osoitteeseen max.backman@vaasa.fi, josta saa myös lisää tietoa katselmuksista. Ilmoittautuessa voi esittää toiveen kumpaan katselmukseen haluaa osallistua. Katselmukset täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Feasta-katselmukset järjestää Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut yhteistyössä Volumen ja Skafferiet at Ritzin kanssa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

tapahtumakoordinaattori Max Bäckman, Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut, p. 040 1831 956, max.backman@vaasa.fi

Kuvat

Blindfold. Kuva: Pia Kokko.
Blindfold. Kuva: Pia Kokko.
Lataa
Blindfold. Kuva: Pia Kokko.
Blindfold. Kuva: Pia Kokko.
Lataa

Linkit

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa on helppo olla onnellinen.

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme