Espoon kaupunki - Esbo stad

Konsernijaostossa alkuvuoden konserniraportti sekä vuoden 2024 tulostavoitteet konserniyhteisöille

Jaa

Kaupunginhallituksen konsernijaosto merkitsi tammi-kesäkuun 2023 konserniraportin tiedoksi.

Konserniraportti tammi-kesäkuu 2023 sisältää Espoo-konsernin merkittävimpien yhteisöjen talouteen ja toimintaan liittyvät olennaiset tiedot Espoon valtuuston asettamien tulostavoitteiden näkökulmasta.

Konserniraportti tammi-kesäkuu 2023 esityslistan liitteenä

Kaupunginhallituksen konsernijaosto päätti ehdottaa kaupunginhallitukselle taloussuunnitelman käsittelyn yhteydessä asetettavat vuoden 2024 tulostavoitteet konserniyhteisöille. Konserniyhteisöille asetettavat tavoitteet ja niiden seuranta varmistavat, että konsernia ohjataan Espoo-tarinan mukaisesti. Lopullisesti tulostavoitteista päättää valtuusto taloussuunnitelman käsittelyn yhteydessä. Esittelijä tarkensi esitystään siten, että Espoon Asuntojen asunnottomuuden vähentämiseen liittyvä tavoite pidetään ennallaan.

Konserniyhteisöjen vuoden 2024 tavoitteet sekä PKS-yhteiset omistajaohjaustavoitteet esityslistan liitteenä.

Kaupunginhallituksen konsernijaosto antoi lausunnon Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymän alustavasta toiminta- ja taloussuunnitelmasta 2024-2026. 

Lausunto on luettavissa konsernijaoston esityslistalla.

Yhteyshenkilöt

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

X

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme