Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Elinkeinojaosto käsitteli suunnitelmaa työvoimapalveluiden järjestämisestä tulevaisuudessa

Jaa
Elinkeinojaosto päätti ensimmäisessä syyskauden kokouksessaan 11. syyskuuta varata tontin toimitila- ja majoitushankkeelle Kalasatamasta ja tukea innovaatiorahaston varoilla hanketta, jonka tarkoitus on edistää naisten mahdollisuuksia teknologia-aloilla.

Svenskspråkig version på denna länk.

Kaupunginhallituksen elinkeinojaosto päätti kokouksessaan 11. syyskuuta varata Kalasataman korttelin nro 10624 (ns. Koksikortteli) NREP Oy:lle toimitila- ja majoitushankkeen kehittämistä ja toteutusedellytysten jatkoselvittämistä varten. Kortteliin tavoitellaan noin 30 000 kerrosneliömetrin laajuista kokonaisuutta, josta toimitilan osuus olisi noin puolet tai kaksi kolmasosaa ja loput majoitusta. Varaus on voimassa 31.12.2025 saakka.

Kaupunki valmistautuu ottamaan vastaan työvoimapalveluiden järjestämisen vuoden 2025 alusta. Elinkeinojaostossa käsiteltiin suunnitelmaa, joka kuvaa miten kaupunki järjestää ja tuottaa helsinkiläisten henkilöasiakkaiden ja pääkaupunkiseudun työnantaja-asiakkaiden palvelut tulevaisuudessa.

Elinkeinojaosto hyväksyi myös työllisyydenhoidon Helsinki-lisän myöntämistä koskevat uudet ehdot. Lisäksi jaosto päätti myöntää innovaatiorahaston varoista Tech Nordic Advocates ry:lle yhteensä enintään 250 000 euroa ”Finland Female Tech Founder Frontrunner” -hankkeen toteuttamiseen.

Kaikki kaupunginhallituksen elinkeinojaoston päätökset ja mahdolliset äänestykset löytyvät päätöstiedotteesta. Päätöstiedote julkaistaan elinkeinojaoston asiakirjat -sivulla.

Elinkeinojaoston seuraava kokous on maanantaina 23. lokakuuta 2023.

Taustatietoa

Elinkeinojaosto on strateginen, laajoja linjauksia määrittelevä toimielin, jolla on merkittävä ohjausrooli kaupungin elinkeinopolitiikassa. Elinkeinojaoston puheenjohtajana toimii pormestari Juhana Vartiainen.

*****

Casper Almqvist
Viestintäasiantuntija
Helsingin kaupunginkanslia
040 187 9829
casper.almqvist@hel.fi

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641
https://www.hel.fi

Kaupunginkanslia on Helsingin kaupungin keskushallintovirasto. Päämäärämme on kaupunki, joka tarjoaa parastaan kaupunkilaisille ja menestyy kiihtyvässä kilpailussa. Uudistamme kaupunkia strategian mukaisesti yhdessä toimialojen kanssa

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin kaupunginhallitus antoi kolme eri lausuntoa lakihankkeisiin18.9.2023 17:49:27 EEST | Tiedote

Kaupunginhallitus kokoontui 18.9. ja päätti antaa lausunnot sosiaali- ja terveysministeriölle valmiuslain toimivaltuussäännöksistä, vanhuspalvelulain muuttamisesta annetun lain voimaantulosäännöksen muuttamisesta sekä hallituksen esityksestä koskien yleisestä asumistuesta annetun lain muuttamista. Kaupunginhallitus päätti myös ottaa Petri Lumijärven henkilöstöjohtajan vakinaiseen virkaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme