Rakkaudella, Jami

Jaa

"Vastaan tulee kyltti. Kuntorata 10 km. Katson kelloa. Kolmisen varttia aikaa. Selässä iso säkki roskia, jalassa lipokkaat ja päällä kylpytakki. Nyt yrittäjyys punnitaan."

Riemastuttava ja lämminhenkinen kertomus ihmisestä, joka yritti vain auttaa. – RAKKAUDELLA, JAMI on Janne Sarjan ensimmäinen romaani.

Jami on hyväntahtoinen mies, joka joutuu vaikeuksiin kun kierrätystaloudeksi naamioitua hämäräbisnestä pyörittävä esimies ja lapsuudenkaveri Riku käskee hänet piilottamaan ongelmajätettä luontoon. 

Tehtävä on haastava, koska jätteet on hävitettävä salaa vaimolta yhteisen kylpyläloman aikana.

Samaan aikaan Rikun hähmäisestä liiketoiminnasta yrittää ottaa selvää skuuppia metsästävä toimittaja Paavo...

***

Janne Sarja (s. 1987) on kirjailija ja käsikirjoittaja. Hänen esikoisteoksensa Läpimurtoteos ilmestyi vuonna 2020. Sarja on toiminut käsikirjoittajana muun muassa MTV:n Pitääkö olla huolissaan? -komediapaneelissa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kustannusosakeyhtiö Siltala on Aleksi ja Touko Siltalan vuonna 2008 perustama riippumaton kustantamo, joka julkaisee laadukasta kauno- ja tietokirjallisuutta.

www.siltalapublishing.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Siltala

Francon kanssa? – Suomi, Espanja ja kylmä sota12.9.2023 11:56:17 EEST | Tiedote

Espanjaa 34 vuotta yksinvaltaisesti johtanut Euroopan viimeinen diktaattori Francisco Franco kuoli marraskuussa 1975. Suomessa vuosi 1975 huipentui presidentti Urho Kekkosen isännöimään Euroopan turvallisuus- ja yhteistyökokoukseen. Mitä nämä kaksi maata Euroopan eri laidoilla merkitsivät toisilleen? Millaiset olivat Suomen suhteet oikeistodiktatuuriin? Näitä kysymyksiä tarkastelee Jussi Pakkasvirran kirja FRANCON KANSSA? SUOMI, ESPANJA JA KYLMÄ SOTA.

Sinä riität – Jyrki Lehtolan ja Tuija Siltamäen lopunaikojen opas31.8.2023 12:08:25 EEST | Tiedote

"'Ihanasti sanoitit tunteeni', noin sanotaan nykyään, kun joku paisuttelee vitutuksensa pahaksi oloksi ja pahan olonsa diagnoosiksi." "Oi ilon aikoja! Mykät suomalaiset ovat oppineet vihdoin pulisemaan oikealla tavalla oikeista asioista eli itsestään." Paitsi minäpuheesta ja ihmisen halusta hakea diagnoosi kaikkeen mahdolliseen kirjoittavat Jyrki Lehtola ja Tuija Siltamäki esseeteoksessaan SINÄ RIITÄT – LOPUNAIKOJEN OPAS myös muun muassa kirkon kamppailusta imagonsa kanssa, maalaistyrkystä Helsingissä sekä alun perin Sitran kehittämästä Erätauko-menetelmästä, jossa maailma paranee, kun ihmiset porisevat (suosituksen mukaan) kolmisen tuntia keskenään.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme