Kempower laittoi kyberturvallisuutensa testiin historiansa ensimmäisessä Hack Day -tapahtumassa

Jaa

Kempower järjesti syyskuussa ensimmäisen Hack Day -tapahtumansa pääkonttorillaan Lahdessa. Tapahtuman tarkoituksena oli laittaa Kempowerin latausratkaisujen ja -ohjelmiston kyberturvallisuus testiin ja hyödyntää löydöksiä yhtiön asiakkaiden tietoturvan ja -suojan parantamiseksi entisestään.

Kempower tulee hyödyntämään tapahtuman tuloksia parantaakseen sen tarjoamien latausohjelmistojen ja -laitteiden kyberturvallisuutta entisestään.
Kempower tulee hyödyntämään tapahtuman tuloksia parantaakseen sen tarjoamien latausohjelmistojen ja -laitteiden kyberturvallisuutta entisestään.
  • Kempower järjesti ensimmäisen Hack Day -tapahtumansa pääkonttorillaan Lahdessa syyskuussa.
  • Yli 30 eettistä hakkeria testasi Kempowerin ohjelmistojen, mukaan lukien pilvipohjaisen latauksenhallintajärjestelmän Kempower ChargEyen, kyberturvallisuutta.
  • Kempower tulee hyödyntämään tapahtuman tuloksia parantaakseen sen tarjoamien latausohjelmistojen ja -laitteiden kyberturvallisuutta entisestään.

Kempower järjesti syyskuussa ensimmäisen Hack Day -tapahtumansa pääkonttorillaan Lahdessa. Tapahtuman tarkoituksena oli laittaa Kempowerin latausratkaisujen ja -ohjelmiston kyberturvallisuus testiin ja hyödyntää löydöksiä yhtiön asiakkaiden tietoturvan ja -suojan parantamiseksi entisestään.

Kempower kutsui Hack Dayhin yli 30 eettistä valkohattuhakkeria testaamaan ratkaisujensa kyberturvallisuutta ja niihin kohdistuvia potentiaalisia uhkia. Tapahtuma järjestettiin yhteistyössä LähiTapiolan, Cloud2:n, Amazon Web Servicesin ja digitaalisen muutoksen konsulttiyhtiö Goforen kanssa. Testaus kohdistui muun muassa pilvipohjaiseen latauksenhallintajärjestelmään Kempower ChargEyeen, joka on suunniteltu parantamaan asiakaskokemusta mahdollistamalla latausaseman tehokkaamman etäohjauksen ja -analyysin.

Hack Dayn tulokset osoittivat mahdollisia alueita, joilla Kempowerin tietoturvaa voidaan parantaa edelleen. Yhtiö on nyt ottanut käyttöön ohjelmistossaan eettisten hakkereiden antamat suositukset ja päivittänyt kehityssuunnitelmaansa taatakseen asiakkailleen korkeimman mahdollisen kyberturvallisuuden ja tietoturvan tason.

”Kempowerilla kyberturvallisuus ja tietoturva luovat perustan liiketoimintamme luotettavuudelle ja tämä tapahtuma oli erinomainen mahdollisuus laittaa korkeat standardimme testiin. Tiimimme käy jo parhaillaan läpi hackathonin tuloksia ja tekee tarvittavia parannuksia ohjelmistoomme, jotta saamme ratkaisuistamme entistäkin turvallisempia. Haluan kiittää kumppaneitamme LähiTapiolaa, Cloud2:a, Amazon Web Servicesiä ja Goforea yhteistyöstä ja tuesta tämän onnistuneen päivän järjestämisessä”, sanoo Pete Nieminen, Kempowerin tietohallintojohtaja.

”Tietoturva on olennainen osa johtamista, vastuullisuutta ja yritysturvallisuutta. Siitä on tulossa myös yritysten kilpailuetu. Hack Day -tapahtumat ja yhteistyö eettisten hakkereiden kanssa lisääntyvät edelleen, ja niillä on yhä merkittävämpi rooli siinä, miten yritykset kehittävät tulevaisuuden tietoturvaa. Meille oli hienoa olla mukana tapahtumassa”, sanoo LähiTapiolan tietoturvajohtaja Leo Niemelä.

”Tämä oli erityisen mielenkiintoinen tehtävä, kun otetaan huomioon Kempowerin vahva asema markkinoilla. Olemme ylpeitä voidessamme tukea Kempoweria sen pyrkiessä huippuosaamiseen kyberturvallisuudessa. Suomen johtavana pilvipalveluiden tarjoajana ymmärrämme, miten tärkeää on varmistaa asiakkaidemme tietosuoja ja yksityisyys. Uskomme, että pilvipohjaiset ratkaisut tarjoavat monia etuja sähköiselle liikenteelle, kuten skaalautuvuutta, joustavuutta ja tehokkuutta. Jaamme mielellämme asiantuntemustamme ja parhaita käytäntöjämme Kempowerin kanssa ja autamme heitä saavuttamaan tavoitteensa”, sanoo Cloud2:n teknologiajohtaja Mikko Laakkonen.

"Goforella olemme innoissamme saadessamme toimia Kempowerin kumppanina heidän kasvumatkallaan ja osallistua heidän digitaaliseen muutokseensa turvaamalla ja edistämällä heidän kriittisiä ja älykkäitä asiakasratkaisujaan", sanoo Goforen digitaalisen laadunvarmistuksen johtaja Miika Nurminen.

 

Lisätietoja:

Kempower, media:
Fredrik Palmén, viestinnän asiantuntija, Kempower
fredrik.palmen@kempower.com 
+358 44 4201887

 

Kempower lyhyesti:

Suunnittelemme ja valmistamme luotettavia ja käyttäjäystävällisiä DC-pikalatausratkaisuja sähköajoneuvoille. Visiomme on luoda maailman halutuimpia latausratkaisuja kaikille, kaikkialla. Tuotekehityksemme ja tuotantomme sijaitsevat Suomessa ja suurin osa materiaaleista ja komponenteista hankitaan paikallisesti.  Keskitymme kaikkiin sähköisen liikkumisen alueisiin sähköautoista rekkoihin ja busseihin, sekä työkoneisiin ja merenkulkuun. Kempowerin modulaarinen ja skaalautuva latausjärjestelmä ja maailmanluokan ohjelmisto on suunniteltu sähköautoilijoiden toimesta sähköautoilijoita varten. Näin mahdollistamme parhaan käyttökokemuksen asiakkaillemme kaikkialla maailmassa. Kempower on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland – markkinapaikalla. www.kempower.com

 

LähiTapiola-ryhmä lyhyesti:

LähiTapiola-ryhmä on keskinäiseen yhtiömuotoon perustuva, asiakkaidensa omistama yhtiöryhmä, joka palvelee henkilö-, maatila-, yrittäjä-, yritys- ja yhteisöasiakkaita. LähiTapiolan tuotteet ja palvelut kattavat vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut. Olemme myös yritysten riskienhallinnan ja henkilöstön työhyvinvoinnin ammattilainen. Omistaja-asiakkaita meillä on lähes 1,6 miljoonaa.

LähiTapiola on uudistumassa perinteisestä vakuutusyhtiöstä elämänturvayhtiöksi. Elämänturva merkitsee asiakkaillemme kokonaisvaltaista ja ennakoivaa palvelua terveyden, turvallisuuden ja talouden alueilla.

 

Cloud2 lyhyesti:

Cloud2 on suomalainen pilvipalveluntarjoaja, joka tarjoaa kattavia ratkaisuja pilvipalveluinfrastruktuurin hallintaan, pilvihallintaan, pilvityötilaan ja pilvikonsultointiin. Työskentelemme AWS-, GCP- ja Azure-pilvien kanssa ja meillä on vahva näkemys siitä, miten pilveä tulisi hallita ja hyödyntää. Olemme kyberturvallisuuden ja tietosuojan asiantuntijoita, ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan korkeimmat turvallisuus- ja yksityisyydensuojan standardit pilvipalvelussa. Meillä on fanaattinen 24/7 Cloud Center, joka valvoo, tukee ja ylläpitää palveluitasi pilvessä. Otamme vastuun digitaalisista liiketoimintapalveluistasi ja varmistamme, että pilviympäristösi toimii aina moitteettomasti. Olemme ylpeitä saadessamme tehdä yhteistyötä Kempowerin kanssa, joka on johtava sähköisen liikkuvuuden yritys ja joka jakaa intohimomme innovointiin ja huippuosaamiseen. Tuemme Kempoweria sen pyrkimyksissä luoda maailman halutuimmat sähköautojen latausratkaisut tarjoamalla sille skaalautuvia, joustavia ja tehokkaita pilvipohjaisia ratkaisuja. Teemme asioita intohimoisesti ja pilke silmäkulmassa. Haastamme rohkeasti "näin on aina tehty" -ajattelutavan ja pyrimme tekemään asiat paremmin kuin muualla. www.cloud2.fi

Gofore lyhyesti:

Gofore on kansainvälinen digitaalisen muutoksen konsulttiyhtiö. Meillä on yli 1 400 asiantuntijaa kaikkiaan 19 toimipisteessä Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Virossa, Espanjassa ja Italiassa. Teknologian ja liiketoiminnan asiantuntijamme rakentavat yhdenvertaista digitaalista yhteiskuntaa ja kestäviä älykkään teollisuuden ratkaisuja. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu luoda inhimillisempää, vastuullisempaa ja eettisempää digimaailmaa. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 149,9 miljoonaa euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Visiomme on olla merkittävin eurooppalainen digitaalisen muutoksen asiantuntijayritys.

Avainsanat

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kempower Oyj

Kempower becomes the official charging partner of eComExpo in Sweden and Denmark – provides charging infrastructure for e-trucks at both events14.9.2023 09:30:00 EEST | Press release

Rapid EV charging solutions provider Kempower becomes the official charging partner of the transport fair eComExpo, both in Sweden and Denmark. Kempower provides the events with 4 Kempower Movable chargers to charge electric trucks and vans at the fair. Kempower will also participate in two panel discussions during the event in Stockholm on September 27, 2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme