Hyvinvointiala HALI ry hakee uutta toimitusjohtajaa

Jaa

Hyvinvointiala HALI ry hakee uutta toimitusjohtajaa luotsaamaan liittoa kohti seuraava vaihetta.

Ulla-Maija Rajakangas on toiminut Hyvinvointiala HALI ry:n ensimmäisenä toimitusjohtajana sen perustamisvuodesta 2016 alkaen.  Rajakankaan tehtävät toimitusjohtajana päättyvät 30.9.2023 ja uuden toimitusjohtajan haku on käynnistymässä. Hakuprosessin aikana HALIn toimitusjohtajan tehtävää hoitaa väliaikaisesti HALIn hoivasta ja osaamisesta vastaava johtaja Arja Laitinen. Uutta toimitusjohtajaa haetaan talon ulkopuolelta.

"Kiitän ”Ultsia” pitkään jatkuneesta hyvästä työstä hyvinvointialan eteen. Hän on rakentanut liittoomme erinomaisen osaavan asiantuntijatiimin ja ollut mukana vaikuttamassa koko toimialan kehitykseen", toteaa HALIn hallituksen puheenjohtaja Janne-Olli Järvenpää.

"Koen, että nyt on hyvä hetki jättää HALIn toimitusjohtajan tehtävä ja siirtyä kohti uutta. Olen hyvin ylpeä kaikesta, mitä olemme yhdessä HALIn henkilöstön kanssa saavuttaneet toimialan etujen edistämiseksi", Rajakangas sanoo.

Hyvinvointiala HALI ry edustaa yksityistä sosiaali- ja terveysalaa sekä varhaiskasvatuksen palveluja tuottavia yrityksiä ja järjestöjä. Se neuvottelee alan yleissitovat työehtosopimukset, valvoo jäsenten yhteisiä etuja sekä neuvoo työoikeudellisissa ja elinkeinopoliittisissa kysymyksissä. HALI edustaa noin 1560 yritystä ja järjestöä, jotka työllistävät yhteensä yli 100 000 sosiaali- ja terveysalan sekä varhaiskasvatuksen ammattilaista.

Lisätietoja:

Hyvinvointiala HALI ry, hallituksen puheenjohtaja Janne-Olli Järvenpää

Yhteydenotot HALIn viestinnän kautta, viestintäjohtaja Maira Kettunen, maira.kettunen@hyvinvointiala.fi, Tel. 050 357 7197

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hyvinvointiala HALI ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme