Tilastokeskus

Muistutuskutsu: Pohjois-Karjala ja sen kunnat tilastoissa 21.9.2023, Tilastokeskuksen medialounas

Jaa

Mitkä Pohjois-Karjalan kunnat ovat muuttoliikkeen voittajia, entä mihin ihmiset sijoittuvat tutkinnon suorittamisen jälkeen?  Miten alueen kuntien yrityksillä sujuu – työllistäjinä tai tuottavuudessa?

Näistä ja monista muista aiheista on tarjolla tuoreita paikallisia tietoja 21.9.2023 klo 11.15-12.15, kun esittelemme Tilastokeskuksen aluetietoa medialounaalla Tilastokeskuksen pääjohtajan Markus Sovalan maakuntavierailun yhteydessä. Esityksen pitää aluetiedon asiantuntija, Tilastokeskuksen kehittämispäällikkö Pasi Piela, ja myös pääjohtaja Markus Sovala on tavattavissa tilaisuudessa. 

Paikkana on Ravintola Kerubi, Siltakatu 1 (Ilosaari), Joensuu.

Tarjolla on lounasta. Tarjoilun vuoksi ilmoittauduthan tilaisuuteen tästä linkistä 19.9.2023 mennessä.

Tervetuloa!

Lisätietoja: viestinta@stat.fipasi.piela@stat.fi

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Tilastokeskus
Työpajankatu 13
00580 HELSINKI

Vaihde 029 551 1000

https://www.tilastokeskus.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tilastokeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme