Tempore Henkilöstöpalvelut oy

Sarastia Rekrystä tuli brändimuutoksen myötä Tempore

Jaa

Hyvinvointialueiden ja kuntien sijaispalvelua tuottava Sarastia Rekry on nyt Tempore. Yritys päivittää nimensä kuvaamaan tämän päivän työelämää, jossa työntekijät valitsevat itse tapansa tehdä työtä. Työtä on usein tarjolla enemmän kuin tekijöitä.​

Hyvinvointialueiden ja kuntien sijaispalvelua tuottava Sarastia Rekry on nyt Tempore. Yritys päivittää nimensä kuvaamaan tämän päivän työelämää, jossa työntekijät valitsevat itse tapansa tehdä työtä. Työtä on usein tarjolla enemmän kuin tekijöitä.”

Temporen toimitusjohtaja Jaana Jantola perustelee nimenmuutosta myös käytännön syillä.

"Meidät sekoitettiin usein emoyhtiö Sarastiaan ja se aiheutti käytännön hankaluuksia muun muassa asiakaspalvelussamme, yhteydenottoja ohjautui vääriin palvelukanaviin, lisäksi rekry-liite nimessä ei enää vastannut tämän päivän toimintojamme."

Tempore on tempoa, eli työtä oman elämän tahdissa. Molempien tahti on kiihtynyt, Tempore maksaa sijaisammattilaisilleen palkankin joka perjantai. ​

Temporella on 15 vuoden kokemus vakaana työantajana ja perusasiat pysyvät samoina: Temporen asiakkaat ovat yrityksen omistajia ja kumppanuus Temporen kanssa on luonteva ja luotettava osa heidän henkilöstöratkaisujaan.​

Nimenmuutoksen yhteydessä toteutettiin myös Temporen brändi-ilmeen muutos.

tempore.fi

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Tempore Henkilöstöpalvelut Oy on hyvinvointialueiden ja kuntien kumppani sijaishankinnassa ja henkilöstöresurssien turvaamisessa.

Temporen sijaisammattilaiset toimivat pääasiassa sosiaali- ja terveysalalla, mutta myös ateria- ja puhtauspalveluissa sekä varhaiskasvatuksessa

Kumppanuus Temporen kanssa tarjoaa omistaja-asiakkailleen nopean, vaivattoman ja kustannustehokkaan tavan hankkia sijaispalvelua.

Temporen palvelualusta yhdistää työn ja tekijän jopa sekunneissa. Sijaisammattilaiset voivat valita itselleen sopivat työvuorot yksiköissä eri puolilla Suomea.

Tempore maksaa palkan joka perjantai.

Tempore työllistää noin 16 000 sijaistyöntekijää. Yhtiömme liikevaihto vuonna 2022 oli 86 518 239 euroa. Liikevaihdon volyymi kasvoi edellisestä vuodesta 8,6 %. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tempore Henkilöstöpalvelut oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme