Eilakaisla Oy

Eilakaislan johtoryhmä on uudistunut

Jaa

Vuosi 2023 on ollut uudistumisen aikaa Eilakaislalla. Brändiuudistuksen, uusien toimitilojen ja uuden ketterämmän organisaatiorakenteen lisäksi myös yrityksen johtoryhmä on uudistunut. Johtoryhmän uudet jäsenet vahvistavat Eilakaislan HR-palveluiden sekä niiden myynnin ja markkinoinnin osaamista.

Eilakaislan johtoryhmä on uudistunut

Eilakaislan palvelujohtajaksi on nimitetty Pia Piispanen ja myynti- ja markkinointijohtajaksi Johanna Molin. Molemmat positiot ovat uusia.

Pia Piispanen on pitkän linjan henkilöstöpalvelualan ammattilainen, joka on toiminut Eilakaislan palveluksessa vuodesta 2012 alkaen. Eilakaislalla Piispanen on toiminut aiemmin henkilöstökonsultin ja aluepäällikön rooleissa. Lisäksi Piispasella on kokemusta henkilöarvioinneista sekä muutosvalmennusten vetämisestä. Palvelujohtajana Piispanen vastaa operatiivisesta toiminnasta ja yrityspalveluista toimien Eilakaislan henkilöstö- ja seniorkonsulttien esihenkilönä.

Eilakaislan johtoryhmän toinen uusi jäsen on Johanna Molin, joka on toiminut aiemmin yrityksen aluepäällikkönä. Johannalla on vuosien kokemus HR-alalta ja esihenkilötyöstä sekä markkinoinnista ja myynnistä. Uudessa roolissaan Molin johtaa valtakunnallista myynti- ja markkinointitiimiä vastaten yrityksen uusasiakashankinnasta, asiakassuhteista, markkinoinnista ja viestinnästä.

Johtoryhmän jäseninä jatkavat Eilakaislan toimitusjohtaja Antti Soro sekä henkilöstöjohtajaksi nimitetty Anu Lehiö. Henkilöstöasioiden lisäksi Lehiö vastaa jatkossa yhdestä Eilakaislan kasvualueista: aula- ja turvapalveluista, joista hänellä on kokemusta vuodesta 2003 alkaen.

”Toivotan lämpimästi tervetulleeksi johtoryhmään uudet jäsenet, Pian ja Johannan. Johtoryhmästämme löytyy laajasti kokemusta ja näkemystä toimialaltamme sekä sen ulkopuolelta. Olemme saaneet hienon alun yhteistyöllemme, ja odotan innolla sen jatkumista”, tiivistää Soro.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Eilakaislan esittely

Eilakaisla on yksi Suomen johtavista henkilöstöalan yrityksistä. Haluamme olla alamme laatujohtaja, joka tarjoaa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Siksi rakennamme työtä elämän ehdoilla.

Jokaisen tuloksellisen yrityksen takana on hyvinvoivat työntekijät. Ja hyvinvoinnin takana on työn ja elämän tasapaino. Se tuottaa intoa ja omistautumista. Halua kehittyä, oppia ja antaa parhaansa.

Yli 50 vuoden kokemuksella tunnemme yritysten kehittyvät tarpeet. Ja perheyrityksenä tunnemme työntekijöiden elämän tarpeet. Siksi osaamme yhdistää oikeat osaajat oikeisiin hommiin, olipa kyse sitten pitkästä urakehityksestä tai määräaikaisista tehtävistä.

Autamme asiakkaitamme menestymään yksinkertaisella reseptillä: Elämä ansaitsee näköisensä työn, ja työ ansaitsee näköisensä tekijän.

Sitä on työ elämän ehdoilla.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Eilakaisla Oy

Eilakaisla uudisti brändiään: "Työ elämän ehdoilla"16.5.2023 09:07:00 EEST | Tiedote

Suomen pisimpään markkinoilla toiminut henkilöstöpalveluyritys Eilakaisla on viime aikoina modernisoinut paljon toimintaansa panostaen erityisesti digitaalisiin työkaluihin ja hakija- ja asiakaskokemuksen parantamiseen. Eilakaislan vahvuuksia ovat laatu, luotettavuus ja vastuullisuus – yritys pitää huolen siitä, että jokainen elämä löytää näköisensä työn sekä työ näköisensä tekijän.

Antti Soro Eilakaislan toimitusjohtajaksi4.11.2022 08:30:00 EET | Tiedote

Henkilöstöpalveluyritys Eilakaislan toimitusjohtajaksi on nimitetty 31.10.2022 alkaen Antti Soro (44). Soro on toiminut aiemmin Taloushallintoliiton toimitusjohtajana, johdon konsulttina ja kasvuyhtiösijoittajana sekä neuvonantajana. Koulutukseltaan Soro on diplomi-insinööri Otaniemestä, fysiikan ja matematiikan laitokselta. Soron työhistorian yhdistävänä tekijänä on digitalisaation hyödyntäminen liiketoimintaympäristöjen muutoksessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme