Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kulttuurikaveri-kurssi järjestetään ensimmäistä kertaa ruotsiksi

Jaa

Kulttuurikaveriksi voi tänä syksynä kouluttautua ensimmäistä kertaa myös ruotsin kielellä. Maksuton kurssi alkaa maanantaina 2.10. Kansalaisopisto Almassa ja ilmoittautua voi Alman kurssijärjestelmän kautta.

Kuva: Vaasan kaupunki / Christoffer Björklund
Kuva: Vaasan kaupunki / Christoffer Björklund Vaasan kaupunki / Christoffer Björklund

Maksuton Kulturkompis-kurssi järjestetään kolmena maanantaina 2.10., 9.10. ja 16.10. Alman auditoriossa.

Kurssi toteutetaan yhteistyössä Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalveluiden, Suomen Punaisen Ristin Vaasan suomalaisen osaston ja Vaasan ruotsinkielisen osaston sekä kansalaisopisto Alman kanssa.

Kolmeen osaan jaetulla kurssilla suoritetaan SPR:n Ystäväkurssi sekä perehdytään hyvinvoinnin käsitteeseen ja siihen, miten hyvinvointia ylläpidetään kulttuurin ja luonnon avulla. Kurssilla saa myös arjen vinkkejä terveyteen.

–Kiinnostus vapaaehtoistoimintaan on noussut, ja halusimme tarjota myös ruotsinkielisen kokonaisuuden aikaisemmin järjestettyjen suomenkielisten kurssien lisäksi. Kurssilla jaetaan vinkkejä paikallisista kulttuurikohteista ja kulttuurikavereiden on mahdollista myös ideoida itse toimintaa, sanoo Vaasan kaupungin kulttuuripäällikkö Jenni Niemi.

Kurssille voivat ilmoittautua kaikki, jotka ovat kiinnostuneet vapaaehtoistoiminnasta. Suorittuasi voit toimia kulttuurikaverina kaikenlaisille ihmisille; nuorille, iäkkäämmille, opiskelijoille, perheellisille, yksineläjille, kaikille sukupuolille.

Kurssille mahtuu 20 osallistujaa. Kurssilta saa todistuksen ja suoritettuaan vapaaehtoinen voi olla mukana myös Punaisen Ristin ystävätoiminnassa.

Lue lisää:

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jenni Niemi, kulttuuripäällikkö, Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut, p. 0406289347 jenni.niemi@vaasa.fi

Andrea Frondelius-Kovács, kulttuurituottaja, Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut, p. 040 556 9973, andrea.frondelius-kovacs@vaasa.fi

Kuvat

Kuva: Vaasan kaupunki / Christoffer Björklund
Kuva: Vaasan kaupunki / Christoffer Björklund
Lataa

Linkit

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa on helppo olla onnellinen.

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme