Vaasan kaupunki - Vasa stad

Huutoniementie ja Yrittäjänkatu suljetaan tasoristeyksien huoltotöiden ajaksi

Jaa

Huutoniementie ja Yrittäjänkatu suljetaan tilapäisesti junaradan tasoristeyksiin liittyvien huoltotöiden takia. Työt tehdään yöaikaan, jotta vaikutukset liikenteelle olisivat mahdollisimman vähäiset.

Yrittäjänkatu suljetaan Postikadun ja Höstvedentien väliseltä osuudelta 18.9. klo 21.00 – 19.9. klo 7.00 väliseksi ajaksi. Töiden aikana ajoneuvoliikenne ohjataan Kråklundinkadun kautta ja kevyt liikenne Postikadun ja Itäisen Aitakadun kautta.

Huutoniementie suljetaan Sairaskodinkadun ja Ruutikellarintien väliseltä osuudelta 19.9. klo 21.00 – 20.9. klo 7.00 väliseksi ajaksi. Töiden aikana ajoneuvoliikenne ohjataan Huutoniemeltä keskustaan Sairaskodinkadun kautta ja keskustasta Huutoniemelle ja Vähäänkyröön Ruutikellarintien, Rantamaantien ja Strömberginkadun kautta. Kevyt liikenne ohjataan kulkemaan Itäisen ratakadun kautta.

Molemmissa tasoristeyksessä uusitaan tukikerrokset pölkkyineen ja kiskoineen, sekä asennetaan uudet kumikannet.

Vaikutuksia myös joukkoliikenteeseen

Huutoniementien sulkeminen vaikuttaa myös joukkoliikenteeseen. Liftin linjat 1 ja 4 ajavat töiden ajan poikkeusreittiä.

Linja 1 

Lähdöt 20.40 ja 21.40 Västervikistä ja lähdöt 20.45, 21.45 ja 22.15 Liisanlehdosta ajavat poikkeusreittiä Rantamaantie – Strömberginkatu –Huutoniementie.

Vuorot saatavat olla myöhässä jopa 10 minuuttia. Ruutikellarintien pysäkit jäävät pois kyseisistä vuoroista.

Linja 4 

Lähtö Gerbystä 21.05 ja lähtö lentokentältä 21.00 ajetaan poikkeusreittiä Rantamaantie – Strömberginkatu – Melaniementie.

Ruutikellarintien, Strömbergin puistontien ja Dynamotien pysäkit jäävät pois kyseisistä vuoroista.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Liikennejärjestelypäällikkö Jori Löfbacka
+358 40 354 3494
jori.lofbacka@vaasa.fi

Joukkoliikenneasiantuntija Anastassia Backlund
+358 40 578 8499
anastassia.backlund@vaasa.fi

Kuvat

Linkit

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa on helppo olla onnellinen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Matsvinn, loppmarknad och workshoppar för främjande av grön omställning: Program vid Vamia under hållbarhetsveckan!25.9.2023 15:11:32 EEST | Tiedote

Den nationella hållbarhetsveckan infaller 25-29.9. Under veckan minskar Vamias studerande på matsvinnet, ordnar bytesloppis och gör goda gärningar. De studerande har också en fantastisk möjlighet att delta i seminarier, workshoppar och gästbesök som ordnas av Green Skills Vaasa i anknytning till grön omställning, teknologi och företagande.

Ruokahävikkiä, kirpputoria ja vihreän siirtymän työpajoja: Vamialla tapahtuu kestävän kehityksen viikolla!25.9.2023 15:08:46 EEST | Tiedote

Kansallista kestävän kehityksen viikkoa vietetään 25.-29.9. Vamian opiskelijat muun muassa vähentävät ruokahävikkiä, järjestävät vaihtokirppiksen ja tekevät hyviä tekoja. Opiskelijoilla on myös upea mahdollisuus osallistua Green Skills Vaasan järjestämiin seminaareihin, työpajoihin ja vierailuihin koskien vihreä siirtymää, teknologiaa ja yrittäjyyttä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme