Foodora

Foodora käynnistää kuljetukset Pieksämäellä kahdeksan kumppanin kanssa

Jaa

Foodora aloittaa toimintansa Pieksämäellä torstaina 14.9.2023, kun kuljetukset lähtevät käyntiin kahdeksan tutun pieksämäkeläisen toimijan kanssa.

– Pieksämäen kuljetusalueemme on laaja. Se ulottuu Alanteelta Naarajärven kautta Partaharjulle ja Vaalijalasta Takaniemelle. Oman ajan käyttö on monelle tärkeää tänä päivänä, siksi haluamme mahdollistaa pieksämäkeläisille enemmän aikaa heille tärkeiden asioiden parissa. Hoitamalla kuljetukset asiakkaiden puolesta, kertoo Foodoran ravintolatoiminnasta vastaava kaupallinen johtaja Einar Toivonen. 

Foodora tarjoaa avajaisten kunniaksi kolmenkymmenen päivän ilmaisen kuljetuksen valikoiduista ravintoloista kolmen kilometrin säteellä toimitusosoitteesta. Jatkossa kuljetusmaksu määräytyy toimitusosoitteen perusteella. Jos maksuttoman kuukauden aikana henkilö tilaa kerran viikossa, niin hän voi esimerkiksi säästää 15,60 euroa tuona aikana, jos normaalisti kuljetusmaksu on esimerkiksi 3,90 euroa hänen kotiinsa. 

– Meille on tärkeää, että ihmiset pystyvät tilaamaan maukasta ruokaa helposti minne vain. Se tarkoittaa, että palvelun ja toimitusprosessien täytyy olla kunnossa. Kaiken tulee toimia täydellisesti asiakkaillemme, Einar Toivonen sanoo.

Toiminnan käynnistyessä Foodoran kuljetukset palvelevat maanantaista torstaihin 16-21, perjantaisin ja lauantaisin klo 10-23 sekä sunnuntaisin 11-21 välisenä aikana.

Foodoran kautta voi tilata kuljetuksen nyt ensimmäisen kuukauden ajan ilman kuljetusmaksua seuraavilta kumppaneilta: 

  • Hesburger Pieksämäki Drive-in

  • R-kioski Pieksämäki

  • Ravintola Blancco

  • Ronaz Bistro

  • UKKO Bistro & Deli

Lisäksi Foodoran palvelussa mukana ovat myös seuraavat kumppanit: 

  • El Centro

  • Pizzeria Pelda

  • Pizzeria Revontuli

Head of Commercial Einar Toivonen on median käytettävissä puhelinhaastatteluihin. Olethan yhteydessä Foodoran viestintään haastattelun sopimiseksi. Hän antaa mielellään haastatteluita alustataloudesta ja toiminnastamme Pieksämäellä. 

Yhteyshenkilöt

Suomen ja Pohjoismaiden suurin ruoka- ja päivittäistavarakaupan alan alustatalousyhtiö Foodora on osa saksalaista Delivery Hero -konsernia, joka on yksi maailman johtavimmista ruoan ja päivittäistavarakaupan toimitusalustoista. Foodora toimii kahdeksassa Euroopan maassa - Suomessa, Itävallassa, Tšekissä, Tanskassa, Unkarissa, Norjassa, Ruotsissa ja Slovakiassa. Suomessa yli 100 paikkakunnalla toimiva Foodora aloitti toimintansa Helsingissä kesällä 2015. Foodora toimittaa ravintolaruoat, päivittäistavarat ja paljon muuta suoraan ovelle alle puolessa tunnissa. Foodoran tavoitteena on mahdollistaa asiakkailleen enemmän aikaa heille tärkeiden asioiden parissa. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Foodora

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme