Veikkaus Oy

Eurojackpotin potti pomppaa 57 miljoonaan euroon – toinen arvonnan suurimmista voitoista Suomeen

Jaa

Eurojackpotin tiistaina suoritetussa arvonnassa ei löytynyt yhtään täysosumaa. Suomeen tullut suurvoitto osui 40 hengen porukkapeliin.

Eurojackpotin kierroksen 37/2023 oikea rivi on 5, 13, 43, 45 ja 50. Tähtinumerot ovat 1 ja 10. Arvonnassa ei tällä kertaa löytynyt yhtään täysosumaa, joten perjantaina potissa on tarjolla noin 57 miljoonaa euroa.

Arvonnan suurimmat voitot lähtivät jakoon 5+1-tuloksilla, joista toinen osui meille Suomeen. Kannuslainen nettipelaaja oli laatinut 40 osuuden porukkapelin julkiseen myyntiin veikkaus.fi:hin. Onnekkaaseen riviin osui 5+1-tulos, jonka voitto-osuudeksi tällä kierroksella tuli 634 061,70 euroa. Jokaiselle porukan jäsenelle lähti näin ollen lähes 16 000 euron voitto. Kannuslaisen nettipelaajan lisäksi porukan jäseniä löytyy ympäri Suomea.

Arvonnan toinen 5+1-tulos osui Tanskaan. 5+0-osumia löytyi kaksi kappaletta. Hieman yli 350 000 euron voitot menivät Puolaan ja Saksaan

Tiistai-Jokerin voittorivi 7 1 5 6 9 1 5. Arvonnassa ei tällä kertaa löytynyt osumia kahdesta ylimmästä voittoluokasta

Tiistain Lomatonnin voittorivi on Rooma 36. Tonnin voitto napsahti kahdeksalle pelaajalle.

Katso kaikki tulokset ja voitonjako

Nähdäksesi tämän sisällön lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Linkit

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme