Into Kustannus

KUTSU: Suomen salattu tie Natoon -kirjan julkistustilaisuus 20.9.

Jaa

Lauri Nurmen kirja Suomen salattu tie Natoon julkistetaan keskiviikkona 20.9. klo 9.30 Akateemisen Kirjakaupan Kohtaamispaikalla (Keskuskatu 1, Helsinki). Ilmoittaudu mukaan julkistustilaisuuteen 18.9. mennessä.

Palkittu politiikan toimittaja Lauri Nurmi on seurannut vuodesta 2014 saakka läheltä, miten Suomen Nato-jäsenyyttä on pohjustettu ja valmisteltu. Kirja sisältää uutta tietoa muun muassa Yhdysvaltojen, Iso-Britannian ja Ruotsin kanssa käydyistä salaisista neuvotteluista.

Kyseessä on ensimmäinen Suomen NATO-jäsenyydestä julkaistava teos, jossa keskeiset päätöksentekijät, diplomaatit ja sotilaat kertovat tapahtumista. Kirjassa kuullaan presidentti Sauli Niinistön tuoreita näkemyksiä Vladimir Putinista, Suomen ulkopoliittisista suhteista ja turvallisuuspolitiikasta. Niinistö kertoo kirjassa, miten hän ulkopolitiikan johtajana näki Suomen NATO-suhteen vuosina 2012–2022. Näkemyksensä kertovat myös muun muassa Suomen viime vuosien puolustusministerit Antti Kaikkonen, Jussi Niinistö ja Carl Haglund.

 Julkistustilaisuuteen osallistuville toimittajille jaetaan tilaisuudessa tärppilista kirjan sisältämistä aiemmin julkaisemattomista tiedoista.

 Ilmoittaudu mukaan 18.9. mennessä: josefine.janhonen@intokustannus.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Into Kustannus 
Töölönkatu 9 A 1
00100 Helsinki

www.intokustannus.fi

Into on itsenäinen kustantamo, joka julkaisee uutta avaavaa ja näkökulmia avartavaa laadukasta kirjallisuutta yksin ja yhteistyössä muiden tahojen kanssa. Tutustu syksyn 2023 katalogiimme tästä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Into Kustannus

Lauri Nurmen kirja paljastaa uutta tietoa Nato-jäsenyyden valmisteluista ja salaisista neuvotteluissa20.9.2023 13:58:08 EEST | Tiedote

Suomen salattu tie Natoon on ensimmäinen teos, jossa keskeiset päätöksentekijät kertovat näkemyksensä Nato-prosessin värikkäistä vaiheista. Muun muassa tasavallan presidentti Sauli Niinistö, puolustusministerit Carl Haglund, Jussi Niinistö ja Antti Kaikkonen sekä puolustusvoimain komentaja Jarmo Lindberg ovat antaneet kirjaa varten pitkät haastattelut.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme