Uudenmaan ELY-keskus

Helsingissä Kivihaan tunneli kiinni 20.–21.9. välisenä yönä klo 22–05

Jaa

Hakamäentiellä (mt 100) sijaitseva Mannerheimintien alittava Kivihaan tunneli suljetaan ensi keskiviikon ja torstain väliseksi yöksi (20.–21.9.) klo 22–05.00.

Varareitti Kivihaan tunnelin sulun ajaksi.
Varareitti Kivihaan tunnelin sulun ajaksi.

Kivihaan tunneli avataan liikenteelle varhain torstaiaamuna. Sulun ajaksi liikenne ohjataan tunnelin varareitille. Tunneli suljetaan tilapäisesti pesua varten.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

ELY-keskus, aluevastaava Mika Blom, etunimi.sukunimi(at)ely-keskus.fi, puh. 0295 021 098

Työnaikaisista liikennejärjestelyistä vastaa
YIT Suomi Oy, Matti Hanninen, matti.hanninen(at)yit.fi, puh. 050 3776373

Kuvat

Tietoa julkaisijasta

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Uudenmaan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme