Työeläkevakuuttajat Tela

Nimitys Telassa: Mikko Koskinen viestinnästä ja yhteiskuntasuhteista vastaavaksi johtajaksi

Jaa

Valtiotieteiden maisteri Mikko Koskinen (42) on nimitetty Työeläkevakuuttajat Telan viestinnästä ja yhteiskuntasuhteista vastaavaksi johtajaksi. Nimitys vahvistaa Telan uuden, keväällä 2023 hyväksytyn strategian mukaisia rooleja eli edunvalvontaa, yhteistyön rakentamista ja ymmärryttämistä.

Koskinen tuo Telaan tuoretta yhteiskunnallisen vaikuttamisen ja politiikan prosessien ymmärrystä sekä monipuolista vaativien hankkeiden johtamis- ja suunnittelukokemusta. Koskisella on aiemman työkokemuksensa kautta monipuolista ymmärrystä myös työmarkkinajärjestöjen toiminnasta sekä koulutuspolitiikasta.

Tällä hetkellä Koskinen työskentelee viestintätoimisto Tekir Oy:ssä vaikuttajaviestinnän johtavana konsulttina. Hänen tehtäviinsä on kuulunut muun muassa asiakkaiden neuvonta päätöksentekoon ja politiikkaan liittyen sekä suunnitelmallisen vaikuttamistyön tukeminen. 

Koskinen on työskennellyt aiemmin muun muassa valtiosihteerinä, poliittisen valmistelun päällikkönä, ministerin erityisavustajana sekä eri tehtävissä työmarkkinajärjestöissä.

- Olen todella iloinen ja innostunut saadessani Mikon työparikseni ja kirittäjäkseni Telan uuden strategian toimeenpanossa ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen vahvistamisessa, sanoo Telan toimitusjohtaja Suvi-Anne Siimes.

- Suomalainen työeläkejärjestelmä on vahva ja kestävä. Tänään tehtävällä työllä varmistetaan, että näin on myös tulevaisuudessa. Edessä ovat edunvalvonnallisesti mielenkiintoiset vuodet ja odotan innolla, että pääsen aloittamaan työskentelyn Telassa, Mikko Koskinen toteaa. 

Koskisen valinnasta päätti Telan hallitus syyskuun kokouksessaan. Koskinen aloittaa tehtävässään 9.10.2023.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Työeläkevakuuttajat Tela
Salomonkatu 17 B
00100 Helsinki

https://www.tela.fi/

Työeläkevakuuttajat Tela on kaikkien Suomessa toimivien työeläkevakuuttajien edunvalvontajärjestö. Telan jäseninä ovat kaikki lakisääteistä työeläketurvaa hoitavat työeläkevakuuttajat.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Työeläkevakuuttajat Tela

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme