Fiksuviini.fi

Fiksuviinin Suomen parhaiksi kutsutut viinimessut jatkuvat keväällä 2024!

Jaa

Fiksuviinin ensimmäiset viinimessut varattiin loppuun kahdessa viikossa. Toiset Ravintola Lönkka Bull & Bottlessa järjestämämme messut varattiin loppuun KAHDESSA TUNNISSA!

"On ilmiselvää, että olemme siis tarjonneet viininystäville jotain mikä heiltä on puuttunut. Se on yhteinen tapahtuma, joka kokoaa heidät keskustelemaan ja viettämään yhteistä viinillistä aikaa." Henry Johansson Fiksuviini.fi palvelun perustaja taustoittaan päätöstä kolmansien viinimessujen taustalla.

Tästä syystä olemme päättäneet toteuttaa Fiksuviinin kolmannet messut keväällä 2024.

Paikka sekä aika tulee varmistumaan myöhemmin, mutta tapahtumassa tulee olemaan loistavia viinejä, hyvää seuraa sekä mahtavaa tunnelmaa!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Fiksuviini.fi-palvelu etsii parhaimmat hinta-laatusuhteen viinit Alkon valikoimasta.Palvelu on suunniteltu suomalaisille kuluttajille, jotka arvostavat parempaa viinilaatua samaan hintaan.

Fiksuviini.fi julkaistiin tammikuussa 2021 – Facebookissa jaettavista viinivinkeistä on nopeasti kasvanut yksi Suomen suurimmista ja vaikuttavimmista viinimedioista yli 30.000 seuraajan muodossa. Autamme kuluttajia, tukemme maahantuojia ja vähennämme viinihävikkiä.

Olemme Alkosta riippumaton toimia, joka kuratoi Alkon valikoimaa, jotta kuluttajien olisi helpompi valita oikeat viinit.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Fiksuviini.fi

Rosé Feravino 2022 raikkautta Kroatiasta kesän nautintoihin29.9.2023 08:00:00 EEST | Tiedote

Rosé:ssa on kesän henkeä. Se on rento ja menevä. Harva on maistanut viinejä Kroatiasta. Vielä harvempi Kroatian roseita. Emme mekään niitä maistele joka päivä. Siksi toimme teillä tämän viinin. Se on hedelmäinen ja puolikuiva, mutta raikas ja pirteä, sillä tasapainoisessa viinissä hapot tasapainottavat sekä hedelmäisyyttä että makeutta. Kuitenkin kaikista tärkentä on se että se maistuu todella hyvältä. Maista vaikka!

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme