SDP EDUSKUNTA

SDP:n uusi kansanedustaja Lotta Hamari aloittaa eduskunnassa

Jaa

Sanna Marinin paikalle eduskuntaan nousee Pirkanmaan vaalipiiristä Lotta Hamari.

Lotta Hamari, 37 on tutkija ja koulutukseltaan fysioterapeutti ja terveystieteiden tohtori. Hän on Pirkanmaan aluevaltuuston varavaltuutettu sekä henkilöstöjaoston jäsen.

- Minulle politiikka on yhteistyötä ja arvovalintoja. Sosiaalinen oikeudenmukaisuus, koulutus sekä toimiva ja tasa-arvoinen sosiaali- ja terveydenhuolto ovat hyvinvointiyhteiskuntamme perusta. Näiden eteen odotan pääseväni tekemään työtä.

Hamari aloittaa tehtävänsä kansanedustajana tänään torstaina 14.9. ja osallistuu sosialidemokraattisen eduskuntaryhmän ryhmäkokoukseen klo 14 ja klo 16 alkavaan eduskunnan täysistuntoon.

 

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SDP EDUSKUNTA

Suuren valiokunnan sd-jäsenet: Tekoälyn sääntelyn täytyy ennaltaehkäistä riskejä ja turvata perusoikeudet28.9.2023 17:51:30 EEST | Tiedote

Suuri valiokunta on saanut valmiiksi eduskunnan kannan EU-neuvotteluihin tekoälyn sääntelyä koskevaan asetusehdotukseen (Artificial Intelligence Act). Valmistelussa ovat olleet tiiviisti mukana suuren valiokunnan demariryhmän jäsenet: Elisa Gebhard, Maria Guzenina, Timo Harakka, Kimmo Kiljunen, Jani Kokko, Helena Marttila, Matias Mäkynen ja Ville Skinnari.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme