Docendo

Kehonhallinnan keinoin paremmaksi ratsastajaksi – Hyvän istunnan salaisuus

Jaa

Ratsastuksenopettaja Sanna Siekkinen opettaa uutuuskirjassaan, kuinka yhteys hevoseen syntyy selästä käsin. Vuosikymmenten ammattitaito tarjotaan lukijalle havainnollistavassa ja yleistajuisessa muodossa.

Sanna Siekkisen ja Tina Finnin Istunnalla on väliä – Ratsastajan kehon- ja liikkeenhallinnan opas julkaistaan 29.9.
Sanna Siekkisen ja Tina Finnin Istunnalla on väliä – Ratsastajan kehon- ja liikkeenhallinnan opas julkaistaan 29.9.

“Parhaimmillaan ratsastus on ratsastajan ja hevosen välistä tanssia. Mitä sulavammat liikkeet, sen sulavampi tanssi. Ja mitä sulavampi tanssi, sen miellyttävämpi ratsastuskokemus niin ratsastajalle kuin hevoselle.” – Sanna Siekkinen

Jokaisella ratsastajalla on vahva halu ratsastaa paremmin ja saavuttaa maaginen flow, yhteys hevoseen.

Ratsastajan kyky mukautua istunnallaan hevosen liikkeeseen vaikuttaa kokonaisvaltaiseen ratsastuskokemukseen. Ratsastuksen ammattilainen Sanna Siekkinen kertoo selkein ohjein ja kuvin kuinka voit itse kehittyä ratsastajana ja parantaa istuntaasi yksilölliset fyysiset ominaisuudet huomioiden.

Kirja vastaa muun muassa kysymyksiin, miten lantion asentoa voi parantaa, miten löytää itselle sopiva asento satulassa ja miten reagoida hevosen liikkeeseen parhaalla mahdollisella tavalla.

Sanna Siekkinen on ratsastuksenopettaja, Method Putkisto -diplomiohjaaja, istunta-hifistelijä ja talliyrittäjä. Hän on työskennellyt ratsastajan istunnan ja kehonhallinnan parissa jo vuodesta 2000.

Tina Finn on vapaa toimittaja ja tiedottaja, joka varsinaisen päivätyönsä ohella on kirjoittanut kirjat Pate Ikurista, Sankarikoirat - tarinoita poliisikoirien arjesta, Hevosen asialla Kari Vepsä, Pate Mustajärvi - Matkani varrelta ja Tohtori Mustajärvi, otaksun.

Sanna Siekkinen & Tina Finn: Istunnalla on väliä (Docendo 2023), 160 sivua. Julkaistaan 29.9.2023.

Arvostelukappaletiedustelut:

tiedotus@docendo.fi Toimittaja, pyydä mediavedos ennakkoon.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Istunnalla on väliä -kirjan kansi
Istunnalla on väliä -kirjan kansi
Lataa
Sanna Siekkinen (kuva: Johanna Vaurio-Teräväinen)
Sanna Siekkinen (kuva: Johanna Vaurio-Teräväinen)
Lataa
Tina Finn (kuva: Vilja Vuolle)
Tina Finn (kuva: Vilja Vuolle)
Lataa

Lisätietoa julkaisijasta Docendo

Docendo 
Piippukatu 7 A 7
40100 JYVÄSKYLÄ

https://docendo.fi

Me rakastamme hyviä kirjoja sekä aitoja tarinoita. Maineemme perustuu korkeatasoisiin sekä kiinnostaviin teoksiin, joiden tekijöinä ovat parhaat kirjailijat ja asiantuntijat. Docendo kuuluu Werner Söderström Osakeyhtiöön.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Docendo

Pohjoiskorealaisen sukellusveneen karilleajon ja siitä käynnistyneen massiivisen miesjahdin tositarina on kuin vakoojatrilleri.28.9.2023 14:09:46 EEST | Tiedote

Vuonna 1996 Etelä-Korean rannikolla ajoi karille vakoilemassa ollut pohjoiskorealainen sukellusvene. Miehistö yritti tuhota veneen, mutta räjähdys epäonnistui, sukellusvene jäi pinnalle ja miehistön oli noustava maihin. Alkoi jahti, johon osallistui 40 000 Etelä-Korean sotilasta. Takaa-ajossa kuoli 18 eteläkorealaista sotilasta ja siviiliä, 47 haavoittui. Sukellusveneen miehistöstä vain yksi, perämies Lee, jäi henkiin.

Juho Ovaskan kirja Käänne – Suomen irtiotto Kremlistä Eurooppaan on avainteos maamme ulkopolitiikan ja poliittisen kulttuurin ymmärtämiseen sekä siihen, kuinka Mauno Koivisto johti Suomea 1982–199220.9.2023 02:00:00 EEST | Tiedote

Juho Ovaskan toukokuussa julkaistuun väitöstutkimukseen perustuva kirja Käänne – Suomen irtiotto Kremlistä Eurooppaan on Mauno Koivisto 100 vuotta -merkkivuoden tietoteos, joka kertoo, miten Suomi tasapainoili idän ja lännen välillä Mauno Koiviston presidenttikaudella. Se paljastaa vaikuttavat tekijät käänteeseen, jossa ulkopolitiikkamme suunta vaihtui Kremlin ja KGB:n syleilystä väljemmille vesille.

Pasi Patokallion muistelmat tuovat uutta tietoa siitä, miten Suomi päätyi luopumaan jalkaväkimiinoista, ja nostavat esille ydinaseiden roolin Ukrainan sodassa18.9.2023 09:53:00 EEST | Kutsu

Kokeneen diplomaatin Pasi Patokallion muistelmat Minä, aseet ja maailma ottavat terävästi kantaa ulkoministeriön toimintaan, kärkipoliitikkoihin sekä Suomen ja maailman tapahtumiin Kekkosen ajasta aina Ukrainan-sotaan asti. Asevalvontaan urallaan paneutunut Patokallio antaa lukijalle myös rautaisannoksen ajankohtaista ydinasetietoutta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme