Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Pohteella tulee muutoksia Pudasjärven alueellisiin kyläkyyteihin

Jaa

Pudasjärvellä on ajettu Oulunkaaren kuntayhtymän aikaan alueellisia kyläkyytejä.

Kyläkyyti on toteutunut, jos matkalle on osallistunut asiakas, jolle on myönnetty vammaispalvelulain tai sosiaalihuoltolain mukainen kuljetuspalvelu. Kyytiin on voinut tulla myös muut matkustajat omavastuun hinnalla ilman myönnettyä kuljetuspalvelua, jos autossa on ollut tilaa.
 
Tämä käytäntö on loppunut ja jatkossa muut matkustajat, jos tilaavat taksia, he maksavati siitä taksimatkasta normaalin hinnan.
 
Pohteen järjestämät kuljetuspalvelupäätösten mukaiset matkat asiakas tilaa Matkapalvelukeskuksesta. Kyyti on henkilökohtainen ja siihen ei voi ottaa muita matkustajia.

Pohteen järjestämät kuljetuspalvelupäätösten mukaiset matkat asiakas tilaa oman tarpeen mukaan keskitetysti Matkapalvelukeskuksesta, puhelinnumero 08 558 44015. 
 
Pudasjärvellä on kaikille avoimia joukkoliikenteen kuljetusreittejä ja asiointiliikennettä. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde vastaa yli 415 000 asukkaan hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta 1.1.2023 alkaen. Työllistämme noin 18 500 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen osaajaa. Yhdessä tarjoamme Pohjois-Pohjanmaan ihmisille tukea elämään ja apua terveyteen tai hätään aiempaa paremmin. Toimimme vaikuttavasti ja uusin tavoin – samalla henkilöstöömme panostaen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme