Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Ennakkotiedote: Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan nuorisojaosto kokoontuu 21.9.2023

Jaa
Helsingin kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan nuorisojaosto kokoontuu ensi torstaina 21.9.2023. Kokouksen asialista on julkaistu.

Asialista on luettavissa Helsingin kaupungin verkkosivulla. Samalta sivulta löytyvät myös

  • päätösasiakirjat
  • tieto jaoston jäsenistä
  • kokousaikataulu.

Jaoston puheenjohtajana toimii Yuri Birjulin. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Viisi vuotta täyttävä Oodi on kaupunkilaisten rakastama ja kansainvälisesti ihailtu tasa-arvon symboli – 10 miljoonaa kävijää tulee täyteen pian30.11.2023 12:56:49 EET | Tiedote

Keskustakirjasto Oodi avattiin itsenäisyyspäivän aattona 5. joulukuuta 2018. Viidessä vuodessa Oodi on vakiinnuttanut paikkansa Helsingin käytetyimpänä kirjastona, kirjallisuustapahtumien talona ja yhtenä kaupungin tärkeimmistä matkailunähtävyyksistä. Syntymäpäiviä vietetään yhdessä kaupunkilaisten kanssa tiistaina 5.12.

Locally beloved and internationally admired symbol of equality Oodi turns five years old – 10 million visitors to be reached soon30.11.2023 12:56:49 EET | Press release

Central Library Oodi first opened its doors on 5 December 2018, the eve of Finnish Independence Day. In the five years since, Oodi has established its position as Helsinki's most used library, a venue for literature events and one of the city's most important tourist attractions. The library’s fifth anniversary will be celebrated together with residents on Tuesday 5 December.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme