Lapin kauppakamari

Lapin kauppakamari on valittu Vuoden kauppakamariksi

Jaa

Lapin kauppakamari valittiin Vuoden kauppakamariksi kauppakamaripäivillä. Suomessa on 19 alueellista kauppakamaria ja Keskuskauppakamari. Vuosittain palkitaan erityisen ansioitunut kauppakamari.

Lapin kauppakamarin palkitsemisen perusteluna oli kauppakamarin valtakunnallinen vaikuttavuus koko pohjoisen ja Suomen hyväksi sekä rajat ylittävä yhteistyö. 

Lapin kauppakamari otti tunnustuksen ilolla vastaan ahkerasta työstään Lapin alueen elinkeinojen ja yritysten eteen. 

”Palkinto on paras mahdollinen tunnustus kauppakamarin tekemästä työstä. Haluan osoittaa palkinnon Lapin kauppakamariyhteisölle, jäsenillemme ja kauppakamarin hallitukselle sekä valiokunnille. Kestävän pohjoisen kasvun puolesta on ilo tehdä työtä”, toteaa Lapin kauppakamarin toimitusjohtaja Liisa Ansala

Vuosittainen Vuoden kauppakamari palkinto annettiin Lapin kauppakamarille 14.-15..9. kauppakamaripäivillä Kotkassa. Palkinnon ojensi Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Juho Romakkaniemi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lapin kauppakamari

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme