Oscar Softwaren "Lupa Kasvaa" -kampanja ylitti odotukset: Digitalisaatio kiinnostaa vaikeina aikoina

Jaa

Oscar Software, johtava ohjelmistoratkaisujen tarjoaja, on saavuttanut "Lupa Kasvaa" -kampanjallaan valtavan suosion ja ylittänyt asetetut tavoitteet. Kampanjassa etsittiin pk-yrityksiä, jotka saavat toimintaa tehostavan liiketoiminta-alustan käyttöönoton maksutta. Tavoitteena on auttaa suomalaisia yrityksiä saavuttamaan kasvua ja kannattavuutta, ja vastaus kampanjaan oli erittäin positiivinen.

Markku Virtanen, Oscar Software Oy:n toimitusjohtaja, iloitsi hakemusten ylittävän kaikki odotukset: "Valtava suosio osoittaa yritysten ja organisaatioiden vahvan kiinnostuksen digitalisaation mahdollisuuksiin, vaikka nykyinen ajanjakso on ollut haasteellinen." 

Kesäkuussa alkanut kampanja tarjoaa teollisuuden ja tukkukaupan yrityksille kattavan liiketoiminta-alustan, joka yhdistää toiminnanohjauksen ja verkkoliiketoiminnan saumattomaksi digitaaliseksi näkymäksi.

Oscar Liiketoiminta-alusta: digitaalisen kasvun moottori 

Oscarin liiketoiminta-alusta on moderni web-sovelluksilla toimiva järjestelmä, joka tarjoaa reaaliaikaisen tilannekuvan yrityksen toiminnasta joka hetki. Se yhdistää toiminnanohjauksen (ERP) ja verkkoliiketoiminnan yhteen näkymään, johon voidaan integroida myös kolmannen osapuolen järjestelmiä. Kampanjalla Oscar Software haluaa tukea suomalaisia pk-yrityksiä ja näyttää, kuinka moderni digialusta voi tuoda konkreettista hyötyä. 

Kasvun innostamaa kiinnostusta 

"Olemme erittäin innoissamme nähdessämme, kuinka kehityshaluisia suomalaiset yritykset ovat ja kuinka valmiita ne vaikuttavat olevan digitalisaation murrokseen jo nyt", kommentoi Markku Virtanen. "Vaikka elämme haasteellisia aikoja, yrityksissä on halua mennä eteenpäin. Suomalaiset yritykset ymmärtävät digitalisaation tarjoamat mahdollisuudet. Olemme saaneet hakemuksia niin kasvuyrityksiltä, isoilta yrityksiltä kuin niiltä, jotka etsivät parempia vaihtoehtoja nykyisille järjestelmilleen ja kaipaavat yhden luukun periaatetta." 

Tulevaisuuden askel 

Oscar Software on aloittanut haastatteluprosessin hakijoiden kanssa, ja valinnat kampanjaan osallistuville yrityksille tehdään syksyn aikana. Kampanjaan valitut yritykset saavat mahdollisuuden hyödyntää Oscarin liiketoiminta-alustaa, joka tukee kasvua, tehostaa toimintaa ja mahdollistaa digitalisaation hyödyntämisen. 

Lisätietoja Oscarin tarjoamista liiketoimintaratkaisuista löytyy osoitteesta https://www.oscar.fi/ratkaisut/liiketoiminta-alusta/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Vuonna 2005 perustettu Oscar Software Oy on toiminnanohjausjärjestelmien (ERP) kehitykseen ja liiketoimintapalvelujen tarjontaan erikoistunut suomalainen ohjelmistopalveluyritys.

Toiminnanohjausjärjestelmien lisäksi Oscar Software tarjoaa taloushallinnon, verkkoliiketoiminnan sekä IT- ja ohjelmistokehityksen lisäpalveluita. Noin 700 asiakasyrityksen joukkoon kuuluu pk-yrityksiä eri toimialoilta (mm. teollisuus, tukkukauppa, huoltoliiketoiminta, palvelut).

Yrityksen pääkonttori sijaitsee Tampereella. Henkilöstöä Oscar Softwarella on noin 150 henkilöä. Liikevaihto päättyneellä tilikaudella 11/21–10/22 oli 11,2 miljoonaa euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oscar Software Oy

Pk-yritysten toiminnanohjaus siirtyy web-sovelluksiin16.1.2023 08:12:00 EET | Tiedote

ERP-järjestelmien kehitys staattisista rekistereistä reaaliaikaiselle digialustalle ja web-sovelluksiin ei ole tavoittanut vielä läheskään kaikkia pk-yrittäjiä. Siirtyminen pelkän työpöytä-ERP:n käytöstä kaiken tiedon kokoavalle liiketoiminta-alustalle tuo web-sovellukset osaksi jokaisen työntekijän työtä. Yrityksen toimintatavan mallintaminen digitaaliseen muotoon tekee yrityksestä houkuttelevan vastavalmistuneille osaajille. Sähköinen tilannekuva myös kasvattaa yrityksen arvoa uutta omistajaa etsiessä.

Puristeteosta johdetaan tiedolla – Oscar Liiketoiminta-alusta antaa yritykselle reaaliaikaisen digitaalisen tilannekuvan joka hetkestä12.12.2022 14:21:56 EET | Tiedote

Analyyttisyys ja automaatio on viety huippuunsa metalliteollisuuden tuotteita toisille yrityksille valmistavassa Puristeteoksessa. Jokainen kauppa ja tuotanto analysoidaan jälkilaskennassa ja automaatiota kehitetään jatkuvasti. Toimitusjohtaja Ville Mäenpää kääntää joka kiven ja kannon – hän tekee yrityksensä valinnat perustuen analysoituun tietoon.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme