Uudenmaan ELY-keskus

Raaseporissa valtatielle 25 rakennetaan kanavointi Snappertunantien liittymään

Jaa

Valtatien 25 ja maantien 1102 liittymään rakennetaan vasemmallekääntymiskaista.
Rakennustyö alkaa viikolla 38 ja valmistuu vuoden 2023 loppuun mennessä.

Rakennustyö aiheuttaa työnaikaisia liikennejärjestelyjä, jotka haittaavat hieman liikennettä.

Työn rakennuttajana toimii ELY-keskus. Urakoitsijana kohteessa toimii Ralf Ajalin Oy ja urakan valvonnasta vastaa HTJ Oy.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Projektipäällikkö Jukka Aro, ELY-keskus, puh. 0295 021 269

Linkit

Tietoa julkaisijasta

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

logo.

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Uudenmaan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme