Pirkanmaan hyvinvointialue

Rintasyöpäseulonnan asiakkaille lähtenyt useita samansisältöisiä kirjeitä

Jaa

Pirkanmaan hyvinvointialueelta on lähtenyt tietojärjestelmävirheen vuoksi yksittäisille rintasyöpäseulonnassa käyneille asiakkaille jopa viisinkertainen määrä samansisältöisiä kirjeitä. Vika johtuu tietojärjestelmän palvelimen vaihdossa tulleesta vikatilasta. Sitä selvitetään parhaillaan.

Ylimääräisiä kirjeitä on tämänhetkisen tiedon mukaan lähtenyt noin 3000 kappaletta. Jokainen on saanut vain itseään koskevia kirjeitä.

Hyvinvointialue pahoittelee ylimääräisistä kirjeistä syntynyttä hämmennystä.

Yhteyshenkilöt

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Ikäihmisten palveluista ja erityisryhmien asumispalveluista vuorossa keskustelukierros – laitoshoidon muutosten taustalla lainsäädännön vaatimukset18.9.2023 14:12:39 EEST | Tiedote

Pirkanmaan hyvinvointialueen aluehallitus päätti maanantaina lähettää ikäihmisten palvelujen kehittämisen ohjelmaluonnoksen sekä vammaisten ja mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden asumispalvelujen kehittämisehdotukset laajalle kuulemiskierrokselle yhteistyötoimikuntaan, vaikuttamistoimielimille, valiokunnille ja aluehallituksen jaostoille. Aluehallitus käsittelee kehittämisehdotuksia ja saatuja palautteita lokakuussa 2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme